Egelihayat Saçlarımı Evde boyadığım için yakmıştım dayanamadım gittim sarı yaptırdım az daha yandı konuşuyor ne çare olur bu saçlarımaaa🥵 nasıl toparlarım
BeyzaLivaLeyla Egelihayat yanık saçı vallahi nasıl sarı yaptı kuaför sarı illaki yakar saçı hiç bir çözümü yok bunun senelerce sarı saçla dolaşmış biri olarak o uçların yine pürçek pürçek olacak yağ bakımı vs yapamazsın rengi yeşile kızıla döner uzadıkça kestirmeden çözümü yok malesef
Egelihayat Merve benim isteğim üzerine aslında çok yanma olayı olmamış diyor gören sadece uçları sertleşti kopuşmalarda ölü yerlerde var
Egelihayat BeyzaLivaLeyla ah ah sormayın benim bunalıma girmiş halimden çıkmam lazımdı boyattım şimdi daha başka bunalıma girdim 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Nebahat_ Egelihayat kantaron yağını deneyin banyodan önce sürün yarım saat beklesin daha sonra yıkayın hafta bir kaç kez uygulayın hem besliyor hem uzatıyor ben kuaförüm açık renk saç kullanan müşterilerimin çoğu memnun kaldı bende onlarda gördüm sonuçlarını denemekte fayda var
Egelihayat Nebahat_ bir deneyeyim besleyici olduğunu biliyorum aslında arada duştan sonra bakım yağı yerinede sürüyorum