Kemoo Denizkumsal size de çok geçmiş olsun canım şükür atlaşmışsınız. Süreç nasıl oluyor?kaç saat sürüyor?Hastanede be kadar kaldınız?Evde bakımı nasıl oldu?bizim bütçemiz çok yüksek değil.Ne kadara mal oldu ameliyat ve hekimler? Ona göre kredi çekecek eşim.Ben ev hanımıyım
Denizkumsal Kemoo merhaba biz henüz amaliyat olmadık mart sonunda amaliyatımız başkent ankara hast olucaz orası doğumsal kalp rahatsızlıklarımdan extra bi durum olmadığı sürece ücret almıyor anjio muz ücretsiz yapıldı sadece dr muayene ücretini ödüyoruz onladar
Kemoo Yasminn98 size de çok geçmiş olsun canım şükür atlaşmışsınız.Süreç nasıl oluyor?kaç saat sürüyor?Hastanede be kadar kaldınız?Evde bakımı nasıl oldu?bizim bütçemiz çok yüksek değil.Ne kadara mal oldu ameliyat ve hekimler? Ona göre kredi çekecek eşim.Ben ev hanımıyım
Yasminn98 Kemoo doğumsal olduğu için ameliyata hiçbir ücret alınmadı .Muayene 350tl .Toplam 8 gün kaldık hastanede ve ameliyat 3 buçuk saat sürdü 🙏
Kemoo Denizkumsal merhaba tekrar ilk başkente ne Zana’n gittiniz ve be kadar sürede ameliyat kararı alındı? İlk İlkay hanımamı gittiniz .Cerraha o yönlendirilecemi gidiliyor acaba ?
Denizkumsal Kemoo merhaba ben doğumu başkentte yaptım araştırdım kendimde hemşireyim ilk kürşat hocaya gittik sonra ilkay hanıma tercihimiz ilkay hanımdan yana oldu cerrahları anlsşmalı murat bey giriyor bizim bebeğimiz atak geçirdi ona istinaden ameliyat tarihi bilirlendi
Kemoo Denizkumsal çok teşekkür ederim.başkente Birgül varan ile pazartesi randevumuz var.Ona göre yol haritası ortaya çıkacak.Sizinde inşaaalah ameliyatınız yavruya şifa olur.
queenMother Minikcasper01 çok geçmiş olsun canım Ankarada Dursun Alehan özel muayenesi var ama hacet tepeye yatırıyor ücretsiz oluyor biz 5 senedir ona gidiyoruz
Zblt Ankara doç Dr. Osman Özdemir hoca var. Benim kızıma üfürüm var demişlerdi çok araştırdık harika bir doktor aylık rutin kontrol için de kendisine gidiyoruz artk tavsiye ederim gönül rahatlığıyla. Detayına kadar açıklar, ince ince ilgilenir.
Kemoo Ameliyat kararı alınca hekimler nasıl hazırlık yapılıyor?Ne tip kıyafet,mama bakım için herhangi bir bilgi veriliyor mu?Konsey tarihleri hangi günler oluyor ?
Mystery1701 Minikcasper01 kusura bakmayın görmemişim 10 a yakın doktor vardı hatırladığım kadarıyla ama SGK ile ücretsiz bakan Prof 2 tane. Nasıl oldu bebeğiniz?
Tugcecakir Yusufalim merhaba çok geçmiş olsun. 5 günlük bebeğim var şuan yoğun bakımda kalp ritminde düzensizlik var özel bir hastanede yatıyor daha büyük eğitim araştırma hastanelerinde kalp ritmi için bakılması gerekiyor ahmet bey bakabilirmi? Kendisine nasıl randevu alabiliriz?
Yusufalim Tugcecakir teşekkürler 🙏 sizede çok gecmis olsun🤲 Ahmet hocam Siyami Ersek kalp hastanesi çocuk kardiyoloji bölümü başkanı kendisi orda poliklinik yapmıyor özelde bakıyor Medipol koşuyolu Hastanesi’nde belirli günlerde belirli sayıda hasta bakıyor gönül rahatlığıyla tavsiye ederim mübarek kandil günü rabbim hepimizin bebesine şafi ismiyle şifa versin inşallah 🤲🙏