1ipekgibi- Merhabalar 6 ay 18 günlüğüz pirinç alerji yapar mı, nette pek anlayamadım sonuçlardan .bugün 2.defa verdim yoğurt çorbası yapmıştım.yüzü boynu kızarık ve kupkuru oldu.pirinç alerji? gören duyan bilen var mı ya☹️
CankizimRavzam 1ipekgibi- yumurta kattin mi canim icine o yapmistir buyuk ihtimalle 1 yasa kadar sadece sarisini vericen ha yine alerji yaptiysa 1 yasa kadar yumurtasiz yapmalisin gecmis olsun cnm
1ipekgibi- nazatamina evet ama yumurta 1 aydır her sabah yiyor ek gıdaya erken başladım bi sorun olmadı Kafam çok karıştı
1ipekgibi- CankizimRavzam sadece sarışını kattım canım bide daha önceden patates havuç pirinç çorbası yaptım gene kızarmıştı
Bulutbey 1ipekgibi- yumurtanın beyazının yapmış olma ihtimali olabilir mi? Başlarda sadece sarısını vermeyi öneriyorlar ya. Yoğurda tüm yumurta koyduysanız. 🤔
CankizimRavzam 1ipekgibi- hmm o zaman 3 gün boyunca sadece yogurt ver bi cay kasigi bi tatli kasigi bi yemek kasigi seklinde dene baktin kizardi yogurttur o zaman ama kizarmadiysa bide yumurta sarisi var oyle dene kuzum yoksa doktora basvur
1ipekgibi- sedaykn herkes pirinç yapmaz diyor ama yoğurt yumurta bunları tek tek verdim yAni böyle bi sıkıntı olmamıştı kafam karıştı pirinç neden alerji yapar ki
Nnazli-41 1ipekgibi- aynen canım sütle alakalı hiç birşey yememen gerekiyor çok zor bi diyet ben hem süt hem yumurta diyeti yapıyorum allah yardım etsin ama alerji doktoruna gidip kan testi yaptırabilirsin neler yememelisin internette yazıyor bak
Nnazli-41 1ipekgibi- bak bunu anlaman için sadece yoğurt ver böyle kafan çok karışır bide yoğurt çorbasının içine yumurta koyma çok az Beyza gitse bile etkiler hep böyle düşünürsün o kızarıklar geçince sadece yoğurt ver o gün başka bişey verme bak bakalım kızarıklık olacak mı alerji