ahmtttg Bebeğim elini yüzüne çok götürüyordu ama son 1 haftadır yanağındaki kızarıklıklar gitmiyor tenimiz kurur ya o şekilde yaşayan var mı bu durumu sürekli elini yanağına götürüyor daha kötü yaptı
Minaisra ahmtttg benım kızımda da var bıoderma krem aldım memnun kalmadım la Roche aldım cok memnun kaldım tamamen geçmedi ama söndü
Srhtzlyh ahmtttg benim bebeğimde de var yanaklarında çıkıyor sonra sönüyor kuruluktan olmuş. Doktor sebamed in bebek yüz kremini önerdi sipariş verdim gelince kullanıcam bakalım
Cakilkum ahmtttg Benim bebeğim de de oluyor yoğurt yedirdim zaman dikkatimi çekiyor yanaklarında sivilce falan yok sadece kızarıklık oluşuyor hatta şu bir haftadır falan daha da var ben bunu dişe bağladım dişleri çıkıyor ondan diye düşünüyorum alerji olabilir mi acaba
Pandicornlar Egzama mı acaba ya 😥 ya da alerji bizimde öyle atopik dermatit çıktı işte geçmiyor aylardır böyle alerji testi de yaptıramadım maalesef
MihraKus Kızımında var 5-6 aydır kollarda bacaklarda yüzünde minik sivilce gibi hemde kızarıklık cuma günü alerji testine gidicez bakalım
Pandicornlar MihraKus hangi şehirdesiniz acaba? Burada devlette yapılmıyor özelde de çok pahalı diye biliyorum bende yaptırmak istiyorum da
MihraKus Pandicornlar bursadayız biz . Özelde devlette yapıyor ama özelde 400 tl civarı dediler doktorumuzda bu hastaneye pahalı develtte yaptırın dedi boşa o kadar para vermezsiniz
Pandicornlar MihraKus bende Konya’dayım araştırma hastanelerinde belki vardır ama özellerde burada 700 civarı diye duydum
ahmtttg Srhtzlyh bende mustelanınkini kullanıyorum bakalım etkisi olacak mı doktor 10 gün takip et dedi artarsa vücudunda cildiyeye göstereceğim
ahmtttg Cakilkum bana doktor şikayetlerimi anlatınca ek gıdaya başladın mı diye sormuştu ben daha başlamadığım için ondan değil ama kullandığımız deterjandan Herşey bir ihtimalmiş yoğurt verdikten sonra takip et bakalım aynı olursa ondan olabilir tabi yine de doktora sormakta fayda var