LokumAnnesii Ya kızlar Allah aşkına yardım edin kızım 10 aylık uykusunda dönüyo yüz üstü geride buna uyanıp ağlıyo ben çeviriyorum o geri dönüyo 50 kere kalkıyorum ne olcak böyle uykusu yeni düzene girmeye başladı derken bu çıktı şimdide ne yapıcam ben
Ballkiz LokumAnnesii benim kızımda bi ara öyleydi dönüp emekliyodu yüz üstü uyumayı bilmiyodu sürekli uykusu bölünüyodu belli bi zaman sonra yapmadı
momyshark1 LokumAnnesii sadece dönse yine iyi yatağın bir ucundan bir ucuna gidiyo🤣 kendi yatağında asla yatmiyo yatagimiza el koydu🤦🏼♀️
Cilginmomy Benim.kiz bir yaşına girdi hala öyle coook deli yatiyor sürekli dönüyor üstünü açıyor kalkiyir yatağa oturup kendini bı saga bı sola atıyor 😔bende çok.yoruluyirun ama yapacak birşey yok sanırım 🤷🏽♀️😰
LokumAnnesii Cilginmomy off çok zor böyle ya sürekli uyanıyo zaten hep uyanan çocuktu şurda bir hafta uyudu al gene uyanıyo
LokumAnnesii Ballkiz benim kızım emeklemiyo normalde ama farkettimki uykusunda emeklemeye çabalıyo resmen sürünüyo
Ballkiz LokumAnnesii geçici bi süre yapar ama unutur emeklememesi daha iyi bence ☺️ Benim kız bu işlemi yaparken sesini bile çıkarmıyodu bigün yataktan düşecek diye korkuyodum
LokumAnnesii Ballkiz her yer kırlent zaten bir kere koltuktan düştü geri kırlentin üstünde uyumuş rahat geldi sanırım😂
Sibel3416 Benim oğlum da 10 aylık ve son zamanlarda benimkide öyle yüzüstü yatmak istiyor yatıyrm saga dön sola dön sırtüstü dönmeye çalışıyo fln çok sık uyanıyor bu sbebepten dolayı 🤦♀️ inşallah geçici bi durumdur