Aliasaf_emel Kızlar 6.aydan itibaren bebeğime hangi pekmez çeşitlerinden verebilirim ? Hepsi aynı verebileceğim grupta mı yoksa farklılık varmı ?
EslemEva_23 Aliasaf_emel bende hem üzüm hemde dut var anneanenm yaptı dut pekmezi yoğurda koyup veriyorum hafta bir veya iki gün aç karnına üzüm veriyorum doktorumuzda onayladı
Borasmomy Aliasaf_emel üzüm dut keçiboynuzu olarak sırayla verebilirsin demişti doktorumuz canım bir kavanoz 1ay gideceğini varsayarsak bu sıralamayla verebilirsin üzüm dut doğal ev yapımıydı keçiboynuzu hünnapınkini veriyorum
Borasmomy Aliasaf_emel ilk baya değişik gelmişti tadı yadırgadı yakıyor biraz boğazı ama şimdi severek yiyor oğlum içine güzelce çekilmiş cevizde koyuyorum
Sutlac11 Aliasaf_emel kaynatmak hmf açığa çıkarıyormuş kansere sebebiyet veriyormuş bal ve pekmezi sıcak gıdalara da koymayın diyor uzamnlar
EslemEva_23 Aliasaf_emel evet doktorum aç daha iyi olur dedi verdikten bir yarım saat sonra mamasını veririm
Mevr Aliasaf_emel benim kayınvalidem armut pekmezi yapmıştı ondan veriyordum hep ama doktorumuz soğuk sıkım değilse çok da bi yararı yok dedi
PamukEcem Aliasaf_emel kızım 19 aylık 6. Aydan beri Hünnap keçi boynuzu özü veriyorum. Doktorum önermişti. Kızım da sevdi. Yanliz yoğurda karıştırıp vermek pek iyi değilmiş aklınızda olsun internetten de bakın isterseniz.