Tgbabrn Ya 2 aylık bebeğim var 3 numara bez kullanıyorum aslında bez büyük ama bacaklarında lastik izi oluyır kızarıyor . Bez değişsem hangi marka alıcam ki pişik problemi yaşamadım bunda 🤷♀️
Epifenomen-gkc Tgbabrn o lastik izi az veya çok oluyor ama bio natural de asgari düzeyde lastik izi oluyor deneyebilirsin. Ama bez tamamen bebeğin poposunun tercihi gerçekten
Bahser61 Morfrenk Ben Sleppy’den Prima’ya geçtim. Sleppy çok daha fazla yapıyor, epey bir iz çıkıyordu ve sızdırma sorunu çok yaşadım ben 🤷
Morfrenk Bahser61 ben prima hiç denemedim. Sleepyden şok(bebeland)a geçtim.. En az 18 ay bez kullanacağını varsayarsak beze vereceğim parayı başka şeylere kullanmayı tercih ettim. Şükür bir sıkıntımız da olmadı
Miniminikusum Tgbabrn bende 1,5aya kadar sleppy kullandim hem iz yapti hemde surekli sizdirma yasadim hemde parfumsuz olduguundan cok kokuyordu ben simdi molfix kullaniyorum memnunum canim tavsiye ederim pisik yasamadim
zeynepela2 Tgbabrn o lastik kısımlarını kopar altını bağla. E bebek kullandım ben memnun kaldım halada kullanıyorum