Burcinkznr Ek gıdaya geçişte , yogurt mayalamak için hangi sütü kullanmalıyız acaba , pastorize market sütümü inek sütümü ?
MelegimKizim Burcinkznr Ben ineği olan bir kadindan aliyorum taze taze ondan yapiyoruz. İnek sutu. Markettekilerin pek iyi olacagini düşünmüyorum paket urunu sonuc olarak
psikolog-anne Burcinkznr kişiden kişiye değişiyor bu durum ya, bilemiyorum. Ama gıda sektöründe çalışan cogu arkadasımdan duyduğum kutu sütlere bile süt tozu koyuldugu idi. Normal çiğ süt alıyorum kaynatıyorum açık cası
Sutlac11 Burcinkznr youtube da tuğba parıltının yayını var gıda müh. İzleyin kesinlikle pastörize süt🤘🏻
Yagmur_arda_mom Burcinkznr pastörize günlük şişe sütler var ya onları kullanıyorum. Çok araştırdım çiğ sütten daha iyi pastörize. Aşırı kaynatmamış oluyorsun faydaları da ölmemiş oluyor
Eesay Burcinkznr çiğ sütleri evde ne kadar kaynatırsanız kaynatın, içindeki bakteriler yok olmuyor malesef. O kadar yüksek sıcaklık evde sağlanamadığı için. Doktorumuz önemle pastörize günlük kullanmamızı istedi bu sebeple