Mlkkrnlkoglu Merhabalar hipp 1 kullanıp aşırı kusma problemi yaşayan var mı acaba? Mamayı kestim bu kez de uyumuyor sadece anne sütü yetersiz üst baş değiştirmekten helak oldum. Mamayı mı değiştirmeli acaba?
damlahira Mlkkrnlkoglu sadece mama sonrasımı kusuyor? Anne sütünden sonrada kusuyorsa ve midesi ağzına gelir gibi oluyorsa reflü olabilir
Canemir Mlkkrnlkoglu mama ağzı açık kalmışsa tadı ve kokusu değişiyor kusturuyor bide miktarı kadar koyun suya az olmasın su gibi kusuyosa sebep o gibi bence
Canemir Mlkkrnlkoglu mama ağzı açık kalmışsa tadı ve kokusu değişiyor kusturuyor bide miktarı kadar koyun suya az olmasın su gibi kusuyosa sebep o gibi bence
Destina Mlkkrnlkoglu kullanıyorum sorun yaşamadık hatta reflü ve kolik sırf bu yüzden gece yatmadan veriyoruz rahat kaka yapsın sürekli midesi ağzına gelmesin diye
busra6161 sizdedemi benin bebeğimdede asiri kusma yapti sadece mama sonrasi kustuğu icin ona bagladdim bugun degistim mamasını bakalim
Mlkkrnlkoglu Canemir mamayı ağladığı an hazırlıyorum huzursuzlanmazsa vermiyorum zaten beklemiş mamayı vermedim hiç
damlahira Mlkkrnlkoglu reflü olabilir mi ondan kusuyor olabilir bide bebelac gold deneyin iyi gelir belki
busra6161 Mlkkrnlkoglu bebelac aldim bende valla bünyeden bunyeye degisio demekki hipp yer yemez kusuyodu bunda hic kusmadi kabizlikta olmadi şimdilik iyi gidiyoruz memnun kaldim
Mlkkrnlkoglu damlahira reflü var mı bilmiyorum ama anne sütünde böyle bi kusma olmuyor o yüzden mamadan şüphelendim
Mavisu19 Hipp 1 combiotik benim kızımda alerji yaptı. Severek içiyordu fakat vücudunda ve boynunda isilik gibi kırmızı kabarcıklar çıkınca başka mamaya geçtik. Bu şekilde şikayeti olan oldu mu daha önce