AseLBebek26 Merhaba anneler su an 6 günlüguz sütüm daha sarı su şeklinde geldiği ve az olduğu için mama takviyesi ile devam etmek istiyorum elimden geldiğince çok emzirmeye çalışıyorum ama doymuyor günlük ne kadar cc mama vermeliyim mamamiz hip combiatic
Meryy900 AseLBebek26 canım mideleri sonuçta küçük ne kadar az verirsen o kadar iyi 30 cc ver bence ağlaması senin kokunu istiyordur. Her ağlama illa aç belirtisi değilmiş ben de öyle sanıyordum
Hosgeldin Cnm sari daha saglikli iste ilk sut mutlaka ver onu sagip ver hatta . Sanirim ben 30 veriyordum yanlış hatırlamıyorsam
AseLBebek26 Hosgeldin onu veriyorum canım ama az geliyor gibi sanki emdikten sonra da ağlamaya devam ediyor çünkü tamamdır canım bende 30 diye düşünmüştüm günlük teşekkür ediyorum
AseLBebek26 Epifenomen-gkc canım günde toplam 30 cc diye düşünmüştüm ben sadece mama ile besleme durumunda mi iki saatte bir 30 cc
Epifenomen-gkc AseLBebek26 evet sadece mama ile beslenmede 6 günlük bebek 30 CC emer tek seferde. Ama günlük 30 CC mama zaten ayarlamanız çok zor olur parça parça mama verecekseniz. Bebeğiniz doymuyorda sütünüz azsa aranıyorsa her beslenme sonrası 30 CC yapın içebildiği kadar içsin veya yarım ölçek mamaya 15 cc yapın. Aranmıyorsa doymadığını belli etmiyorsa verme. 1 ölçek mama 30 CC oluyor
AseLBebek26 Meryy900 tamam canım teşekkür ederim ozaman günde 1 kere 30 cc versem yeter simdilik deneyeyim bakalım