Mualdu06 11 günlük bebeğim var saatlerce meme de kalıo memeyi bırakınca uyanıo meme de uyuduğu halde bu normal mi
Morfrenk Mualdu06 tabiiki çok normal daha çok küçük 1 ay böyle gidicek üzgünüm Bunu kendinize sıkıntı etmeyin ama yoksa bunalırsınız iyice Yanınızda kalan biri varsa arkanıza doğru yaslanın sizde uyuyabilirseniz uyuyun ama kendinizi iyi hissetmediğiniz zaman hatta 3 4 aylık olmadan bebeğiniz sakın öne doğru yaslanarak sırtınızı bir yere yaslamadan bebeği emzirmeyin
cankuzularim Mualdu06 cok normal 18 aylik bu hala surekli memede su an o memede ben burdayım yapışık ikiz gibiyiz hele geceleri
Elifnazberat Bence çok iyi bu çünkü ne kadar emerse o kadar sütün çoğalır ben 11 günlük ilken emsin diye neler yapıyordum bence şanslısın
Mualdu06 Elifnazberat bizde ilk Bi hafta meme tutsun diye çok uğraştık şimdi de bu kadar meme de mi kalır düşüncesi gelio aklıma
Mualdu06 Morfrenk ilk kez anne olunca ne nasıl bilemiyorum karnı doyunca memeden ayrılması lazım ama meme de uyuyup yerine koyunca uyanıo saatlerce memeyke gezioz
Mualdu06 Hosgeldin ya öyle mi demekki her bebek aynı hiç memeden ayrılası gelmio tam Bi iş yapayım diorum yok olmuo
Hosgeldin Mualdu06 is mi bizim evin halini görsen hafta sonu biraz babamiz pis pis yapiyorda ben uyuyorum bide insanlar kucaga alistirma diyorlar nasil alismasin yavrucaklae 🥰 buyusunler biraz daha minicikler guvende hissetmek istiyorlarmış kendilerini
Morfrenk Mualdu06 yok yok açlık toklukla alakalı değil onunki şimdi alışmaya çalışıyor dünyaya doğum onun için zorlu Bi süreç, seni istiyor o yüzden sürekli
Elifnazberat Mualdu06 birkaç ay böyle sonra bırakacak inşallah daha rahat edeceksin gaz sancısını emmek çok rahatlatırmış belkide o nedenle bırakmıyor
Mualdu06 Morfrenk evet kucağımda mışıl mışıl uyuyor farkettim beni istediğini ama yapışık mı gezcez hep böyle
DurununAnnesi12 2 günlük anneyim ve ilk gün emmedi emsin diye uğraştık bugün de 10 saat uyudu uyanmadı korktuk sonra topuğuna vurduk burnunu sıktık uyandı emzirdim ve inanır mısın Maşallah 1 saat emdi bırakmak istemedi şimdi de meme de uyumak istiyor
cankuzularim DurununAnnesi12 10 saat uyutmayın 2 günlük bebeği 2 saate bir uyandirmaya calisin açlıktan kan şekeri düştüğü için uyur sarılık olur Allah göstermeye dikkat edin gece bile 2 saatte bir mutlaka uyandirin