GulUmut kabiz oldum 😓gunlerdir tuvalete gidemiyorum cok aff ederseniz 😔 sizler bu durumda dogal ne tedaviler uyguladiniz?
Caglaaa GulUmut ben zeytinyağı içtim canım bir yemek kaşığı ama bir gün sonra çıkardı birde bebeğimi 2-3 gün ishal etmişti 😊
Bereneymenannesi GulUmut duphalac kullan Doğum sonrası kabızlık çok zor doğala falan bırakma bence çatlama kanama olursa daha kötü olursun içsen de acı çekerdsin o aşamaya gelmeden başlamak lazım dr sor yine de geçmiş olsun
kpl0411 GulUmut bende normal doğum yaptım 2.5 ay önce hastaneden geldikten sonra hemen içmeye başladım ben ki çok şükür kabızlık olmadı ama oluşacağını farkettiğim zamanlarda da yine içtim ve bende çok işe yaradı
Ezel GulUmut doktorum fitil yazmıştı makattan onu kullanınca rahat çıkıyordum tuvalete ama adını hatırlamıyorum 😑
Mel-sin Duphalac kullanmıştım ben 1 hafta falan. Kabız olmamak için. Hiç doğal yöntemler falan deme. Hemen etkisini gösteriyor. Allah korusun dikişlerin falan atma yapar sonra niye içmedim deme. Bol bol su iç. Bir de kayısı nektarı 👍
Definem GulUmut canım hurma ve kayısı çok işe yaradı bende her ikisinden de 2-3 adet yersen fayda görürsün diye düşünüyorum