Sinemisssss Kızlar 2.ay atağı var mı ? Sizler neler yaşıyorsunuz uyuyan çocuk uyumaz oldu yemesi de azaldı
Zeynep-Merve13 Sinemisssss 2. Ay atağı 2 hafta sürdü sadece sabırlı ve sakin olun hepsi geçecek dünyaya geldiğinin daha yeni farkına varıyor miniğiniz ve büyüme atağını 2 hafta boyunca çeşitli huzursuzlukla belli ediyor sabredin geçecek.😊Biz şimdi 3.ay atağını bekliyoruz 1 hafta sürecekmiş hazırız 💪🏻🤛🏻bekliyoruz
[silindi] Daha bunlar iyi günleriniz 🤭 4. Ayında diş için diş etlerinde kemikler oluşmaya başlıyor, meme reddi arsızlık huy değişmeler herşey oluyor 2 aylık bebek ayakta sallasanız hafif hafif uyur ama 4 aylık adamı çıldırtıyor 😔🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ayse1- Seyhan06 benimmki de 2 aylık 8 günlük iki haftadır resmen anam ağladı ya sürekli ağlıyor kucakta bile durmuyo inşallah geçer ya artık dayanamıyorum sizde durum ne
Seyhan06 ayse1- bir kaç gündür iyi gibi ama değişiyo biz gazdan diyoruz alttan gazını çıkaramadığında yada kakasını yapamadığında huzursuz oluyo biz biogaia ve nurse şurubunu kullanmaya başladık biraz düzeliyor gibi genelde sabaha doğru ıkınması başlıyor gündüz bir saat anca uyuyo oda başında bekleyip beşiği sallayacanda öyle
Ahmetaslanannesi Bizde tam üç aylık olcaz bir hafta sonra ben kafamda artık her zaman uykusuz olacağımı kabullendim. Yani her zaman uykum olacak tam uyuyamayacagim uykumu alamayacağımi kabullendim o yüzden sıkıntı etmiyorum kendime boyle kendimi inandirincadaha kolay oldu kafamda uykuyu yok ettim sizde deneyin derim 🤗😂😂 yeter ki sağlıklı olsunlar hiç uyumasakta olur