squirtle Merhaba kızlar devletin verdiği kan ilacını kullanmaya başladım.. kullandığım günden beri oğlumun uykuları kısalmaya başladı sık kalkmaya başladı.. ilaçtan mıdır yoksa ben ona mı yordum bilmiyorum fikri olan var mı☺️
esraesma squirtle Huzursuzluğu bende farkettim hatta kakasından çıktı kahverengi şekilde bide kusunca doktorumuz kesti damlayı
Cheddar squirtle bir an önce bırakın o damlayı. İçeriği çok kötü. Bestiron, ocean ya da sidefer kullanabilirsiniz
Anaogul squirtle canım devletin verdiği yan etki yapmış olabilir ben onu kullanmadım doktora danışarak bestiron aldım içeriği temiz herhangi bir sorun yaşamadık
squirtle esraesma evet ya kakasında böye kırmızı kırmızı lekelenmeler oldu bizimde.. ama kusması olmadı ayy şimdi iyice şüphelendm .. siz kan değerlerine baktırıp mı kullanmaya başladınız yoksa direk mi?
esraesma squirtle Yok 4 aylık olunca sağlık ocağı verdi aynı gün doktor kontrolümüz de vardı doktorumuz kullanabilirsin dedi bikaç gün sonra msj attım böyle böyle oldu diye vermeyin o zaman dedi işte. Bi de kakası çok fena kokuyodu demir mi desem ne desem tarif edemiyorum işte
squirtle Cheddar evet ya bnde forumda gördüm memnun olmayanları sonra doktoruma danıştım oda bütün kan ilaçlarının içeriğinin aynı olduğunu ve kendi çocuğunada onu kullandığını söyleyince denemek istedim
Cheddar squirtle inanamıyorum ya nasıl aynı der😒 bence doktora da tavsiye edin siz🙈😅 içinde zyağı var, paraben yok belki anlar aradaki farkı🙄
Anaogul squirtle sağlık ocağına pek güvenemiyorum herşeyi baştan sağma yapıyorlar çocuğa dvitamini verdi ilk bebek tecrubesisiz günlerce çocuk neler cekti sonra anladım ki vitaminden değiştirdim hemen çocuk düzeldi kan ilacı verdi kusma yapar kabız yapar hemen doktorumuza gittim oda bestiron önerdi aylardır daha bişey olmadı çok şükür
squirtle Cheddar onunki baya büyüdüde😅 demekki bebekten bebeğe fark ediyor onunkine bişey olmayınca bizede önerdi
Cheddar squirtle evet yapmayanda oluyomuş ama çoğunlukla dişlerde kararma şikayeti oluyomuş ilerleyen aylarda
Rabiamerveg squirtle bende 10 gundur kullaniyordum once saatte bir uyanmaya basladi sonra ferrum verdim karin agrisindan gunlerdir zorla emziriyorum. Mukuslu kaka yapmya basladi. Ben kan ilacindan olabilcegini malesef gec anladim. Bugun biraktim ilaci dr baska onerdi onuda emmesi duzelince denememi dokunursa kullanmamami soyledi.
Rabiamerveg squirtle bestiron almami soyledi ama 1 ay bile vermesen olur dedi. Sonrada mecbur degil ek gidada et yedirirsin dedi