ATC 2 yaşını bitirdi oğlum biraz burnu akıyor annemdeyim burda ona göre ilaç vs yok burnu tıkanmaması için napabilirim gripin ilerlememesi için napabilirim
SeverusSnape Cheddar burnunu serumla nasıl temizleyebiliriz? Benim kızım hemen yutuyor. Tek burun deliğinden sümük geliyor sadece, renksiz yani iltihaplı değil şükür. Nasıl temizleyebilirim bu tek burun deliğini?
Cheddar SeverusSnape serumu sıktıktan sonra hafif kafasınınkaldırın burun içi ıslak kalsın sonra aspire edebilirsiniz
SeverusSnape Cheddar burnuna herhangi bir müdehaleden korkuyor, daha önce otribebe kullanıyorduk ve ondan korktu. Şimdi hiç elletmiyor…
Cheddar SeverusSnape ay büyükmüş o da 🙈sümkürmeyi öğretebildinz mi? En son çare o. Ben her banyoda göstere göstere öğrettim. Arada tıkanırsa da otriyi kullanıyorum
SeverusSnape Cheddar evet sümkürmeyi biliyor ama sanırım burnunu silmekten hafif tahriş oldu şimdi hiç elletmiyor 😔 Gece tıkanır diye korkuyorum açıkçası, ben yine serumla yıkamayı deneyeyim en iyisi çok sağolun 🙏
Cheddar SeverusSnape olabilir hafif yara olduysa ondan da ellletmez. Bol bol serumla bi de ağlarsa öylede akıyo baya içindekiler