Aylinuraz İyi günler güzel anneler 🤗 oğlum 6.5 aylık gün içinde huysuz ve doğru düzgün uyku uyumuyo bundan versem sıkıntı olurmu verenler varmı ne kadar vermeliyim emzirmediğim için ben içemem yeni doğduğunda da içirmiştik bı sorun olmamıştı
Yaren1annesi1 Aylinuraz canım bu çayı bilmiyorum ama ben normal rezene ve papatya çayı içiyordum ve kızıma da veriyordum şuan 3ay 28 günlüğüz hala da veririm Bizde işe yarıyor ama sende içebilirsin emziyorsan sütünden de geçer sen iç olmadı
feyzosgamze Aylinuraz çocuğa veriyorsan emzirincede içebilirsin ben kızıma verdim bikaç kere doktor verme dedi istiyosan günde iki bardak içebilirsin dedi ama bi çay kaşığı vermiştim güzel uyumuştu kızım şuan 1 buçuk aylık zaten ek gıda dönemine geçtiysen bence bi problem olmaz
BirVeraAnnesi35 Aylinuraz belki 4 5 anneye de burdan yazmışımdır sizede yazayım doktorumuz kesinlikle ne anne nede bebek rezene içmemeli dedi son yapılan araştırmalarda zeka geriliği yaptığı saptandı dedi bikaç doktordanda doğrulattım aynı şeyi söylediler 4 yaş öncesi rezene kesinlikle yok dedi yinede siz bilirsiniz tabi ben söylemek istedim
Kubraybars Aylinuraz Bunu bende kullanmadım ama normal tohum rezene alıp onu demlemistim icine 1 cay kaşığı da kimyon koyup hergun 1 bardak içiyorum hem sütümü arttırdı 2 3 cay kaşığı da bebeğime veriyorum suan 4 bucuk aylık olduk hicbi sorun yasamadik hemsiremiz bize verebilirsnz cok abartmamak şartıyla demişti hem uykusunda rahat etti hemde gaz sorunu giderilmiş oldu Canim