irmc Ogretmennannee1 kalmaz merak etmeyin onun yutabileceği kadar miniklikte olsun hemen çiğner yer zaten böyle böyle alışacak ☺️
sapling irmc 8.aydan beri veriyorum zaten giyemezse ya atıyor diliyle ya öğürüp çıkarıyor canım korkma
Selinglr irmc aynen riske atmaya gerek yok şurda zaten bı kac ay sonra yıyecekler🤣 ama butun elmayı dene derim
cydcvk irmc elmayı çok sert seçiyorum canım. Minik minik ön dişiyle sıyırttırıyor. Yumuşak elma dilimi verince kocaman koparıyo. Bisküvi koparıyor diliyle yumuşatıyor yutuyor
ErenimBalOglum irmc 6 aylıkken başladık 😊 şuan 13 aylık kaşıkla çatal ile yemeye çalışıyor yemeklere değdirip ağzına götürüyor kaşık çatalı 🤣 eğer randıman alamazsa elini sokuyor tabaklara 🤣 sofra canavarı
Smnl irmc el gıdaya başladığında 6. Ayda eline verdim direk. Bebeklerin ögürme refleksleri dilin ortasında büyük olan parçayı arkaya gitmeden ögürüp atıyorlar 10. Aya kadar eline bir şey verince hep yanında durdum. Bir sıkıntı yasamadık çok şükür
27__ irmc Haşlayıp verirsen sorun olmaz korkma 5.aydan beri veriyorum ben. Çiğ olmayacak o tehlikeli.