Ftmrv 3 martta oğlumun doğum günü.mickey konseptli olacak.basit olan şeyleri kız kardeşime hazırlattım mesela bayrak,isimli ve one(1 yaş yazılı) flama,karton sunum tepsısı gıbı.figür kolay zaten mickey kafası ve ellerı kolay bir şekilde şablon cıkarıp kesiliyor.ıyıkı dogdun yazısı,masa örtüsü,masa püskülü,balonlar,balon zinciri,pipet,popcorn kutuları,cupcake kalıpları,kürdanlar vs parti evinden aldım.internette setler var ama içlerinde çatal tabak bardak gibi gereksiz ürünler var daha pahalıya gelıyor parti evınden aynı paraya ıhtıyacımız olan süsleme malzemelerını aldım.minik mama kavanozlarına renkli şekerler,şeffaf gazoz şişelerine pipetli içecekler koyup sunum tepsılerıne koyucam.kurabıye standlarına cupcake ve lokumlar koyucam.3 katlı şeker hamurundan maket pastası ve 2 standı üzerinde kurabıyeler olacak onları da 1 hafta kala sipariş verıcem ayarladım.mickey şortu,papyon,beyaz gömlek ve sarı panduflar aldım konsepte uygun giydiricem.fikir olarak partyfish sayfasına bakabilirsiniz.ben oradakı konsepte uygun ürünlerin çoğunu kendım hazırladım ama fikri oradan aldım