Mlkedmrclr Semra01 😂 nasıl anlatıyım canım beşiğine yan yatırıyorum battanıyesının bir kısmını sırtına destek yapıyorum mamasını biberonu yani veriyorum yan oldugu için düşme cıkma durumu cok nadir oluyor onuda eliyle destekliyip cıkıyorumm buka 🤷♀️
Semra01 Mlkedmrclr ayy maşallah darısı benim kızıma suan 9 aylık 1 aydır hicbirsey yediremiyorum 🤦♀️
Tugcealp Esmanur16 bende öyle sesler açtım ama hep rahatsız oldu bizimki de aynı ya yarım saate sevinir oldum
Tugcealp Mlkedmrclr bende çok denedim hatta memeden çekip uyku arasında verdim orda bile anladı bu arada hangi biberon ben lansinoh dan avent e kadar denedim hatta we falan bile aldım yok yani
Ferdim Tugcealp kesinlikle tavsiye ederim geceleri saat basi uyanan oglum suan 2-3 kere uyaniyor ve uyuyo egitim daha bitmedi 👍🏼
Mlkedmrclr Tugcealp avent canım benin birde tutmadı ilk o yüzden sürekli sağdım sağdım verdim 15 gün falan ara ara emzirmeyi denedim tuttu cok şükür ama sütüp bitti orası ayrı 😒 çocuktan cocuga değişiyor hepsi aynı olmuyor maalesef
Tugcealp Ferdim oy maşallah bebeğiniz inatçı miydi çabuk mu alıştı bizim ki çok uykuya direnir kabul etmez gibime geliyor birde ücreti nasıldı
[silindi] Ferdim kaç aylık bebeğiniz bnde düşünüyorum da eğitim almayı şu an 2 ay 11 günlük bi de kimden alıyorsunuz şartları nedir
Tugcealp Alisaaaaa aynen birde birsey yapamana gerek yok zaten emecek bu arada uyumuş da oluyor ah keşke hep öyle uyusa en çok istediğim şey