Mom17 Bebegım 6 ayını doldurdu acaba havuc patates ıspanak bunları karıstırıp corba olarak verebılrımıyım ?
Annis-ogul Mom17 3 gun kuralına ile verebilirsin cnm .bnde 6. Aylik olmayı bkliyorum doktorum her defasında ekleme yapacaksın demisti .
bitterdelisi24 Mom17 ıspanak ıcın erken. 8 aydan sonra versen daha iyi olur demir agırlıklı oldugu ıcın ıspanak. bıraz daha bekle dokunablır ben daha bır aydır verıyorum oda 8 yaprak. havuc pattes katıp
psikolog-anne Mom17 verebilirsin, emin ol verdiğimiz kan ilacında daha çok demir var 😌 ama aynı gün içinde tüketmesine dikkat et, ertesi güne bırakma yemegi yani
AgentMom Mom17 ıspanak 9 aydan önce verilmiyor. Ama diğerlerini yapabilirsin. Brokoli veya balkabağı olabilir. Tadım yaptırdın mı 3 gün kuralına göre. Eğerki bunlara bakıp alerji yoksa karıştır. Hiç tadım yapmadıysa tek tek dene önce.
Angars Mom17 verilir canim afiyet olsun kuzuya daha dun verdim ogluma ispanak havuc patates et suyu ve peynir alti suyu ile 6ay 26 günlük
Umay_ Mom17 Ben denedim dediginizi ama İspanak kızıma 6. Ayda biraz ağır gelmişti. Sindirim sorunu yaşadı. Şimdi 8. Aya gireceğiz yeniden deneyecegim. Bebekten bebeğe değisse de genelde çoğu kaynak 8. Ayı öneriyor ıspanak için 😊
AlpAnnesi94 Mom17 merhaba ben ıspanağı 3 gün kuralına göre verirken burda bir arkadas 8-9 aydan önce vermemem gerektiğini söyledi ve vermedim.