aysenur_58 semaahmet benim kızım 2aylikken ağzı aklamaya başladı 6 ay 5 günlük oldu hala çıkarmadı sizinki maşallah erkenci
tubist semaahmet valla bunlari okudukca ne guzel diyorum 14 aylik olacagiz hic disimiz yok yahu😅😅😅 masallah pasaya
semaahmet Merve-miray hayır vallahi ne yalan söyleyip baktım ama görmemişim bugün bı baktım ufacık çıkarmış😁😄
Merve-miray semaahmet Kızım 1 ay önce yani 8 aylıkken çıkardı alttan 2 tane. 1 gün atesi ve ishali oldu daha sonra da huzursuzluk ve iştahsızlık olmuştu. Insallah sizin ki kolay olur
semaahmet Prenses_annesi22 bizimki patlamış cnm beli seninki iki tane baya belli Allah bize kolaylık versin
semaahmet Prenses_annesi22 bitek başıma gelmemiş demekki ama seninkinin. Baya şişmiş yaa bizim alt bembeyaz oldu bı baktım patlamis
Prenses_annesi22 semaahmet inş bizimde tez zamanda patlar valla mafoldum üst degsmekten eller hep agzında salya desen seller gbı
semaahmet Prenses_annesi22 valahi canm calpol varya ateş düşürücü azcik köy biseye dış etlerine sur iyi geliyo canm
semaahmet aysenur_58 canm bizim bir buçuk aydır ağzı akıyordu elleri hep agzindaydi maslalh bugün bı gördüm şok oldum sağlık ocağına gittim ilaç verdi bakalım biraz rahatlatır belki
Htcirfnylmz Benim oğluşum 7 aylık alttan iki üstten üç diş çıkardı. Yeni dişler yolda belirgin patlamak üzere