Mucizemveben90 Merhaba bebeğim 10 aylık oldu fakat pütürlü yemıyor naptımsa alışamadı zorlamakta ıstemıyorum ama sadece çorba yoğurt tuketıyor hep ezerek verdım aslında blendır yapmadım neden böyle oldu üzülüyorum artık
Sezenaksukarademir Mucizemveben90 çok az pütürlü bırak ben şey yapardım birlikte yerdik verirdim eline bende yavaş yavaş çiğnerdim beni taklit ederdi böyle böyle öğrendi
Mucizemveben90 Sezenaksukarademir kek yapıyorum yada pankek sıkıp sıkıp etrafa atıyor ağzına götürmüyor çorbalarına kıyma katıyorum onu bıle yemek ıstemıyor 😥
1yaramazannesi Ozgeruya Benli başladığımdan beri hep pütürlü verdim canım daha çabuk alışıyor bebeğim 6 ay 6 günlük yumurta işitiyorum çiğniyor baya blendırdan çok Az geçir genelde pütürlü ver ki alışsın sonra yemez
Mucizemveben90 zeyzey77 elma falan yıyor bızle ama elıne veremıyorum birtane dişi var korkuyorum bogazına takılır dıye
zeyzey77 Mucizemveben90 elmayı keserek verme bütün elmayı soy ver eline. Dişiyle torpuleyerek yesin. Bölünce büyük parça koparır ama bütün elmadan parça koparamaz
nurus91 Oğlum 12 aylıkken alştı bende çok stres yaptm çok ağladm her gün şu an 13.5 aylk yagda yumurta, köfte patates hee çwşit makarna bulgut pilavı pilav kuskus , mısır patlatması yiyor. Bizim de derdmZ sulu yemeklerle
Ozgeruya 1yaramazannesi evet cnm biliyorum yemez ama ben herseyide veremiyirum alerjimiz var ama patates kizartinca veriyorum elimle ezip
Ozgeruya 1yaramazannesi pazartesi test yapilcak deriden bastan sut urunleri diyetindeydim ama sikayetler devam etti alerji doktoruna götürdük herseyi yasakladi testte asıl belli olcak ama kabak patates havuc elma armutla basladik biz ek gidaya simdi ayva yer elmasi erik bal kabagi tatli patatesle devam ediyoruz