uykucukoala Kızlar bu ürünü kullanan var mı tavsiye eder misiniz almayı düşünüyorum çok bi bütçem yok maalesef ancak bunu alabilirim bu ayarda daha iyi dediğiniz bi akıllı bileklik yada saat var mı
archmom uykucukoala ben kullaniyorum bunu sarji cok iyi gidiyor.Arama olunca ekranda gozukuyor whatsapp mesajlari da aynu sekilde.Bide bileklik kayboldugunda telefondan arama yapabiliyorus ayni sekilde bileklikten de telefona arama oluyor ama tabi konusma vs ozelligi yok
nazanay uykucukoala Ben Mi Band 2 kullaniyorum uzun zamandir. Artik sarji daha az gitmeye ve ekran parlakligi azalmaya basladigindan modelini yukseltmeyi dusunuyorum. Ama 5′e pek gerek yok bence. 3 veya bir tik daha fazla ozellik isterseniz 4 de yeterli. Cok bir sey fark etmediginden o kadar fiyat farkina degmez bence. Bana 2 bile yetiyor.
CilekRecelim Ben bi dönem mi kullandım yani ne beklediğine bağlı akıllı bileklikte ? Ben Apple Watch a geçtim sonrasında .
uykucukoala archmom ben eliptik yapıcam kilo kalori takibi yapmak istiyorum aslında ama almadım şimdilik
archmom uykucukoala yakilan kaloriyi de gosteriyor bisiklet,yuzme,kosu vs.Bu tarz seyler icin kullanacaksınız yeterli
uykucukoala archmom ders çalışırken kronometresini açıp kullanmayı da düşünüyorum ama akıllı saat almayı düşünüyorum ya olumsuz yorumlar beni vazgeçirdi
archmom uykucukoala kronometresi de var 🤣 Siz bilirsiniz tabi akilli saatlar daha şık ve özellikleri daha çok