Sweett Kızlar merhaba. 8buçuk aylık kızım var ve geceleri çok sık uyanıyor. Bugün buhurdanlığın faydasını oldugunu duydum lavanta yağı ile. Kullanıp memnun kalan işe yatan var mı acaba boşuna almak istemiyorum. Uykusuna gerçekten yardımcı olur mu
_tospikannesi Sweett burada okumustum canım lavanta yagını yastıgına damlatıyorlardı işe yarar mı denemedim
nikimikedi7 Sweett Ben buhurdanlık kullanıyorum evimde sürekli ama bütün gece yanmasını uygun görmüyor doktorlar. Lavanta yağı da olsa sürekli solunması iyi değil. Odasına yatmadan önce bir süre yakıp sonra kaldırabilirsiniz. Ya da yastığına yakın bir yere damlayabilirsiniz. Ama direkt solumasın buram buram.
Melankoli Sweett buhurdanlikla koku cok yogun oluyor. Onun yerine petege takilan suluklardan aldim, onun icine bir kac damla damlatiyorum. Hafif guzel kokuyu seviyorum ama uykusuna hic fayda saglamadi. Uyumayan cocuk uyumuyor galiba😔
Ayprens Balkizlarim buhar makinesinin makine olmayanı 😂 yani mumla falan ısıtıp öyle buhar oluyor eski düzen yani
Sweett _tospikannesi evet bu şekilde kullanan Bi arkadaşım önerdi buhurdanlık çok işe yarıyor diye de acaba dedim başka kullanan deneyümleyen varmı