EbruSamet Merhaba anneler bebeğimde Konak oluştu sac derisinde zeytin yağı ve karbonatı karıştır sür dediler peki nekadar zeytinyağına nekadar karbonat eklicem🤷🏼♀️ Bilen var mı🙏🏻
ozgeya EbruSamet göz kararı ekleyin,küçük çay bardağının yarısından biraz az zeytinyağına bir çay kaşığı karbonat yeterli.Ben öyle yaparak bitirdim konağı
Nesrin1 EbruSamet bebek yağını sürüp az miktar tarayın şapka takın bi saat sonra çıkarın ben bir kere yaptım olunca geçti
YaprakHifa EbruSamet 1 çay bardağına 2 parmak kadar zeytin yağının içine 1 silme çay kaşığı karbonat koyup karıştır bebeğinin kafasına sür bere takıp bekle 15-20 dk kadar ince bir tarakla ters şekilde tara konaklar kabarıp kalkıyor 😊
Dorukcumunannesi EbruSamet vala o dedigin bende ise yaramadi ,dene tabi eger ise yaramazsa hindstan cdvizi yagi oneriyorum bizimkini o gecrdi
EymenArasGmze Bebe yagi surup iki saat beklettim ince bi tarakla emzirirken saclarini geriye taradim yavas yavas ondan sonra yikadim 1 seferde gecti
EbruSamet EymenArasGmze zeytin yağı denedim ben ilk seferde az bişi etki ettti daha var konağımız 🤦🏼♀️ Onu da denerim olmadı çok teşekkür ederim
Kuzummmmm Mustela nin konak önleyici şampuanı var ben ondan aldım onu kullanıyorum ilk yıkamada ise yaradı bide banyodan sonra mutlaka tarayın saçlarını
EbruSamet Kuzummmmm olmadı onu alıcam galiba zeytinyağ denemiştim pek etkili olmadı saçı seyrek diye taramıyordum taramak lazım aslında teşekkür ederim 🤗
EbruSamet YaprakHifa sertleşmiş biraz konağımız ilk etapta tamamı gitmedi canım ya yine denicem olmadı Konak şampuanı alıcam🤷🏼♀️
EbruSamet Dorukcumunannesi yaramadı bende de canım Konak sertleşmiş yarı yarıya gitti onu da deneyebilirim aslında çok sağol🤗
Dorukcumunannesi EbruSamet evt bizimkide sertlesmisti. Yaradi diyen cok kisi var ,bizim yaramamisti belkide sertlestigindendir