Bsehtp Kızlar elektrikli süt pompası alacağım sizce lansinoh mu iyi Kraft mı iyi kullanan varmı aranızda
Durukusunannesii Bsehtp sürekli sağıp vermiceksen bence elektrikli değil manuel al weebaby nin bende lansinohta var ama pek güzel değil yorumlarına bakarsanız zaten anlarsınız
Alenffc18 Bsehtp bende lansinoh var cok memnunum 10 dakika hem sagıyorum cok cabuk sagıyor acıtmadan ama manuel öyle değil hem acıyor hrmde cok yavas akıyor
Goncikim Bsehtp kesinlikle elektrikli alma onu sürekli sağamazsın çok aparatı var sürekli yıkaman lazım bide elektrikli olup iyi sağan marka sadece aventin ki diğerleri çöp🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Chicconun el pompasını aldım çok iyi
[silindi] Alenffc18 yoo ben wee baby den mutluyum sütün çoksa zaten hancır huncur akıp iniyor 😌 cok az el yoruluyor ama ev işlerinde de o kadar yoruluyor
Bsehtp Srhnzlcn benimde göğsümün sür kanalları tıkanmış manuel vardı ama çok memnun değilim lansinoh internette yorumlarda iyi değil yazmışlar kafam karıştı
Durukusunannesii Bsehtp tabikide sen bilirsin ama lansinohla sagdıgımda sadece 10 dkka süt geliyo sonra gelmıyo sonra Manuel’e sagıyprum Manuel’e gelıyo ben memnun deglm memnun olanlar var ama .