Sevda6767 Kızlar 36 haftalık ikizlerimi doğurdum. Biri kuvezde diğeri çok şükür yanımda. 2.200 kilo doğdu emiyor çok şükür yavaştan süt de geldi. Ama dikkatimi çekti arada ürperiyor gibi titriyor gibi normal mi? Bizimkiler çok küçük çok normal diyo ama…
Berfin988 Sevda6767 sıçrama şeklinde bi titrememi yoksa üşüyomuş gibi bir titrememi ürperiyor gibi demişsin cqnım belki seslerden irkiliyor olabilir yada rüyada görüyo olabilir
Flamingom Sevda6767 moro refleksidir o genelde her bebekte olur. 6 aya kadar kaybolur. Anlarsınız zaten normal mi değil mi. Doktorunuza tam anlatın bence
[silindi] Sevda6767 benimde bebeğim 35 haftalık doğdu 2475 gram sıçraması titremesi vardı doktor normal dedi şimdi yaklaşık 1 aylık olana kadar sürdü bu titreme şuan 5 ay 8 günlük oğlum hiçbir sorunu yok 🌸
Kubraybars Sevda6767 Canim benim bebeğmdede olmustu uyku anında uyanıkken falan hatta bacağının biri titriyodu cok korkmuştum yeni doganlarda olabiliyormuş aklına kötü şeyler getirme bisey yoktur insalalh Rabbım saglik versin bebislerinize 😊🤲
Flamingom Sevda6767 yani sıcrama oluyor o refleksde geceleri yarım kundak yapardım. İrkilip uyandırmasın kendini diye titreme biraz farklı cok uzun titremeyse video cekip doktora atın bence
Sevda6767 Flamingom yani öyle dakika sürmüyor ama birkaç saniye sürüyor gittiğim zaman söyleyeceğim inşallah normaldir
Sevda6767 [silindi] içim rahatladı biraz çok korktum. Birkaç defa denk geldim malum internette her türlü korku senaryoları yazıyor. Bizimkiler çok küçük aslında bir taraftan da normaldir diyorum da işte
1PrensAnnesi Sevda6767 geçmiş olsun oğlum 36+1 de doğdu titremeleri oldu meğer havale benzeri atakmış 27gündür kuvözde ataklar beynine pıhtı attırdı tedavi oluyor iyiki hemen farketmişiz
Sevda6767 1PrensAnnesi aaa çok üzüldüm cajim ve korktum nasıldı çok muydu titremesi.. durumu nasıl şimdi
1PrensAnnesi Sevda6767 korkmayın doktora gösterin ama ben erken doğdu diye çok inceledim doğdu 2 saat sonra baktım titriyo hafif hafif ama annem hemşirelere dedi normal gibi ama erken doğunca korktuk dedi cidden yenidoğan uzmanı baktı sıkıntı var dedi
1PrensAnnesi Sevda6767 ben yeni doğum yaptığım için annemler yenidoğan yoğunbakıma götürdü doktor orada muayene etmiş almış olayı göremedim yani
Sevda6767 1PrensAnnesi anladim canim bebisine de Rabbim şifa versin. Bizimki de geçici bir şeydir inşallah
Uykucubv Sevda6767 benim bebeğim de çok titriyodu istemsizdi geçti postunuzu görünce farkettim bebeğimde gittiğini ☺️☺️☺️