sudeeyaman 4 ay oldu doğum yapalı aşırı bir saç dökülmesi var tutam tutam elimi başıma götüremiyorum gerçekten çok dökülüyor ne yaptınız var mı başına gelen çözüm bulan artık saçımın önü saçkıran olmuşum gibi açıldı 🤷🏻♀️
Zelisblt sudeeyaman merhaba, bnmde baya dökülüyordu. Bi ara bioxcin şampuanı kullandım dökülmeler baya azaldı :)
SnapeSeverus sudeeyaman bebeğim dogali 8 buçuk ayı geçti. 4 aylık iken saçım kafamdan akmaya başladı. Dökülmek değil bildiğin akıyordu saç 😭 hala öyle ne yaptıysam olmuyor eskiye nazaran daha az dökülüyor ama asla saçımı odamda tarayamam yoksa her yerden çıkar. Sürekli örüyorum hiç açmıyorum oğlumun eline falan dolanır çocuk emekliyor diye 😭
kahvekokusuu sudeeyaman benimde oyle bende cam terabenti yagi aldim kullandigim sampuana döktüm biraz baya azaldi dökülme
Busraata sudeeyaman bioblas şampuan,evingen bemiks Bepanthol tüp eczaneden alip karistirip sürebilirsin beklet yarim saat banyodan once ya da 1er tup sampuanina dök etkisini göreceksin ben baya gördüm birde hallales diye bir şampuan çok ovuyorlar ama pahali diye almiyorum arastirabilirsin
Kavinsmom İlk altı ay İçin benim dr bir şey yapmayın dedi. Dökülen dökülüyormuş, bebeğim bugün altı aylık oldu. Daha önce arkadaşımın kullanıp memnun kaldığı bir kür var onu yapacağım. Bulup göndereyim sizede
sudeeyaman SnapeSeverus nasıl kurtulcaz arkadaşım çok zor misafir geliyor süpürüyorum kaç kere bi bakıyorum geldiklerinde her yel kıl elimi saçıma götüremiyorum tutam tutam elime geliyor 🤷🏻♀️ Valla çok zor ya
Ediseymenatay sudeeyaman 5,5 aydan sonra yavaşlıyor dökülme kel kalmazsin korkma 😂 hormonlar eski haline geldiği için dökülme yaşanıyor. Kan değerlerine bir baktir biotin kullan faydasını görürsün
Minnossareannesi sudeeyaman bennnn yaaa 3 ay 23 günlük resmen banyodan çıkmadan suda saçlarımı tarıyorum bir avuç saç çıkıyor çıkınca tekrar tarıyorum yine bi o kadar evde artık her yer saç sabah akşam süpürge açar oldum 😥
sudeeyaman Minnossareannesi bende öyle valla bak kıldan geçilmiyor ev hayvan beslesek tüy olur dedim aynı hesap o kadar saç dökülüyor mu de valla dökülüyor inşallah sonlanır bu durum
Azzemin_Annesiii sudeeyaman mrba guzelim annemin ki oyleydi ama anemin ki kansizliktandi sizinki ya kansizliktir yada cocugunuz sizi tanidigi zaman dokuluyor saclar aama mutlaka kan ve vitamin degerlerinizie bakin anem kan ilacini ictiktrn sonra durdu sac dokulmesi
sudeeyaman Azzemin_Annesiii baktırayım canım çok sağolasın belki kansızlıktır çocuk 4,5 aylık tanıyor mu bilmiyorum tanısın çok isterim her yer kıl oldu bi güzel bi şey onun beni tanıması olsun :)
SnapeSeverus sudeeyaman her gün süpürüyorum tek baş edebildiğim şekil bu. Artık bir ara TV ünitesi konsol falan onların üzerinde görüyordum onları da süpürmeye alıştım. Minik minik çıkmaya başlamışlar bebek saçı. Saçımı toplayınca onlar önden çıkıyor sanki 5 yaşında kız çocuğu kendi başına saçının önünü kesmiş gibi duruyor sinirim bozuluyor onlara da
Minnossareannesi sudeeyaman İnşallah rezil gibi gerçekten ev süpürüyorum ama arkamı dönüyorum gene saç sinir geliyo inşallah düzelir
Azzemin_Annesiii sudeeyaman benim oglumda 4 ayina girer girmrz tanidi beni saclarm cok doluluyirdu hla da oyle ama yvas yavas azaliyor ama sizin dokulme cok fena kaniniza ve vitaminlerinize baktirin gecmis olsun 💞