Demet_k Arkadaşlar ek gıdaya yeni başladık. Doktorumuz sebzelerden tatlı patatesi yazmış listeye. Normal patates vardı evde yaptım ama çok sevmedi bebeğim.Tatlı patatesi nerden bulabilirim. Kolay bulunan bişey değil heralde.
CanselK Demet_k ek gıda sürecinde normal patateste veriliyor. Pazardan aldım ben buzluğa koydum ordan çıkarıp veriyorum
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Demet_k Bizim pazarda vardı ordan almıştık hazmı daha kolay olduğu için tatlı patates öneriliyor ama bence tadında fark yokru 😂
89Kbr Mrvb99 hayır.. hiçte küçük olan değil canım. Küçük olan baby patates diye satılıyor; tatlı patates gayet büyük…
A1se AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bende bugün deniycem ama hazırlamasını nasıl yaptınız acaba 🤔Buharda mı kaynattınız yoksa suda mı?
Kuroneko Migros ve macrocenterlarda var. Yalniz migrostakiler cok iyi olmuyor bazen Tadı normal patatesten farklıdır belki sever ve cok faydalı ben 6.aydan beri veriyorum
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi A1se Suda kaynattım. Ben heosini suda kaynattım valla ek gıdada buhar denemedim. İlerleyen zamanlarda tadım bitincede, sebze kaynattığım suya irmik koyuyordum puturlu yeneye de alisti oylece.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi A1se Rica ederim. Bu şekilde suyuna geçdn vitamininden de faydalanıyordum. ☺️