ledeyna06 MutluMommy Canım ya bu eğitimi nasıl nerden veriyorsunuz benim kızımda sürekli sallanmak istiyor ona rağmen hemen kalkıyor
MutluMommy Annesivekizi veremedim galiba otomatik beşikte uyutuyodum düne kadar kendi beşiğine koydum 1-2 dkka sallayıp bıraktım elimle pat pat yaptım karnına piş piş açtım
Leylamoms 4ncu gün bugun bizimde gece mecbur azıcık salladım Allah affetsin 🤦♀️ 2 ila 4 hafta sürüyormuş alışması
Ayten1 Leylamoms valla ben 4 aydır veriyorum her defasında uyumak için direniyor ve kalkıyor anlamadım nerde yanlış yapıyorum yanında duruyorum çünkü kalkıyor uyumak istemiyor 1 yaşına girecek hala alışmadı
Kavinsmom Tipe bak ölüyorum cin gibi yavrum, sanki eğitim ona uğramamış, sanki komşunun bebeğine verilmiş eğitim 🧿🧿🧿🧿
Leylamoms MutluMommy valla oyle yaziyor internette bilemiyorum tabi de ben önce sallıyorum çok hafif mayıştırıp yataga yatiriyorum sonra okşuyorum ninni söylüyorum siz nasil yapıyorsunuz
MutluMommy Leylamoms ben biraz sallayıp durdum sizin gibi mayıştı elimle piş piş yaptım bı sefer elimi üstünden çektim uyandı
Minik_mucizemm Leylamoms bu sizin yaptığınız uyku eğitimi değil ki ama uyku eğitimi bebeğin desteksiz uyuması değil mi🤔
MutluMommy Roseses hiç üzmek istermiyim🙂onun için zaten artık sallansın istemiyorum uyku kalitesi yok hiç
MutluMommy ledeyna06 YouTubedan araştırdım bide İnstagramda takip ettiğim bi kadın var ondan bakarak cnm kendi kendime gerçekten şart usandım sallamaktan
MutluMommy ledeyna06 uyku annecim Sümeyra Gökçe cnm bi bak istersen detaylı anlattığı postları var ben salla dur yöntemini deniyorum
Leylamoms MutluMommy iyice dalana kadar çekmeyin birden yavas yavas ben once ninniyi bırakıyorum sonra pış pış bırakıyorum hepsini anında bırakınca uyanır