Etna Kızlar yemiyor ne yapsam yemiyor ne biberon ne meme anne sütüyle besleniyor normalde son 15 gündür sadece 150 gram aldı o kadar yemiyor normal mi bu durum 3 ay 15 günlük bebeğim
Mu-Mi Etna Benim acicagim postu açmışsın resmen çıldırmak üzereyim emmiyo ac bIliyorum memeye geliyo çığlık çığlık ağlıyo 3ay13 günlük
gunes20 Etna 4. Ayda meme yada mama reddi yaşanabiliyor benim bldiğim kadarıyla. Benim kızım mama ile besleniyordu onda da mama reddi yaşamıştım. Çok üstüne gitmeden atlattık o dönemi.
Ruveyda60 Etna benmde oğlum 3 ay 18 günlük emmyo memeye gelnce aglyo sürekli nedendir bilmiyorum zorla kicina vurarak emdryorum ve cok yoruyo
nazatamina Dikkatleri daginik oluyor bu ayda ozellikle gece beslemeye calisin sakin sessiz ve los yerlerde emzirin eger bi memeyi tutmazsa digerini teklif edin pozisyon degistirin ayakya sallanatak emzirmeyi deneyin Aah sabir versin sakin olmaya calisin gececek insallah
Etna Kızlar gece de yemiyor tamamen iştah gitti, Google en atak haftası hesapladım fırtınalı donemdeymis atak yani kızlar 30 gün kalmış benımkı sizlerde bebeğinizin doğum tarihini yazarak hesaplayabilirsiniz