Myslkya-16 Kızlar bebeğimin boynu kırmızı kırmızı hep. Pişik gibi. Kilo aldıkça artıyor. Sizde de oldu mu ne yaptınız öneri olarak
Busra1998 Myslkya-16 benim bebeğimdede oluyor cnm 7 aylık oldu arada bir olur hâla bn sudocrem sürüyorum birde ışık pamukla arada bir silip duruluyorum
Eesay Myslkya-16 sürekli o bölgeyi kuru tutup pişik kremi sürün bol bol. Ben bephantenin pişik kremi ile geçirmiştim
Circassian_ Myslkya-16 10 aylıgız hala devam edıyor. Doktorumuz zıbın yakası surttukce devam eder nemlı tutalım kremle sureklı demıstı. Zayıflayınca gececek sanırım
gozdesh Myslkya-16 benim bebeğiminde boynu sürekli pespembeydi hatta bi gün sivilce dolmuştu resmen, domuz yağı sürdüm ertesi gün hiç bişi yoktu iz bile kalmamıştı. poposunda bile biraz kızarıklık olsa hemen kullanırım geçirir
Myslkya-16 Circassian_ benimki zayıf bir bebek aslında ama kilo aldı gıdısı kat kat oldu sonra kırmızılaşmaya başladı 🤷🏻♀️ Bende doktora soracağım
Circassian_ Myslkya-16 bızımde kılodan ıste 6 aydan berı var bazen gecıyor bazen yıne cıkıyor tam gecmedı hala tombul 🧿😻
Bahriyei Benim de aynı sorun var , gıdığının altı kat kat olduğu için pişik oluyor 😔 bepanthol pişik kremi sürüyorum ama tam geçmedi hala
Rabiamerveg Myslkya-16 5 aylik bebegim bide kustugu icin islanip surekli kirmizi duruyor. Hergun gul suyu ile silip bazen losyon suruyorum bazen pisik kremi o sekilde idare ediyorum. 😊