Candanlina Kızım6.5 aylık oldu ek gıdalara basladık patates ve havuc puresini evde yaptigimda istemiyo oguruyo kusuyo bide hazir kavanoz purelerden aldim onlari severek yedi neden boyle oluyo varmi basina gelen cok uzuluyorum bu duruma
Elifasel Candanlina canim o sebzeleri yediginde alerji belirtisi yoksa corba yap yedir ben oyle yapiyorum patates kabak havuctan corba yaptm o zamn gayet guzel yedi
ZeynepAdam Candanlina hazir kavamozlarda illa ilave bisiler var seker tatlandirici gibi ondandir dertlenmeyin. Sebzelerden corba seklinde yapin. Balkabagi deneyin derim havucla patatesle karistirin. Tatli seviyor sanirim sizinki :)
Candanlina Fatmaaaaa meyve seviyo evet elma armut muz evde cam rendeden gevirip yediriyorum severek yiyo ama patates ve havuc yerken kusuyo oguruyo
BabyLinda Candanlina ıslak bırakmamaya çalışın. Duştan sonra iyi kurulayın. Krem sürdüğünüzde dahi iyice yedirin ki nemli kalmasın. Kısa sürede Geçer inşallah.
ozi Candanlina sarımsak tek başına alerji yaparmı bilemem ama tadımlıklarla beraber buharda yada suda pişirip ezebilirsiniz. soğan sadece gaz ihtimaliyle 8.aydan sonra verilyor diye biliyorum
Candanlina ozi bugun o sekilde denedim sarimsak ta koydum yine zorlada olsa yarisini yedi midesi bulanmadi cok tesekkur ederim tavsiyeniz icin😊
Candanlina ZeynepAdam evet bende oyle dusunuyorum hazir kavanozlarda arastirdim elma suyu falan varmis sebze purelerinde ilk basta sade patatesle baslamak istemistim alerjisi olurmu diye artik karisik azar azar deneyecem yine tesekkur ederim😊