Eylulcan Oğlak bebeği anneleri çocuklarınızın huyları nasıl?😍 bizimkinde maşallah bir inat bir sinir buyuyunce nasıl olucaklar acaba birde bizimkinin yükselenide oğlak yandım mı ben acaba
Mom0911 Eylulcan bilmiyorum benimki şımarık😁bazen sessiz sakin, ama pek kıskanç. Beni babasından babasını benden kıskanıyor. Yine büyüsün de nasıl huyları çıkacak bakalım 😁
Eylulcan Symefe33 cokta zekı oluyorlarmıss bızımkıde bazen sakin bazen aman Alllahım cokta cıddı gülmeyı sevmıyor😍
BenDenizMustafakemalinannesi Yükseleni de oğlak oğlumun ve çok inatçı dediğim dedik ,asla pes etmeyen ve bir o kadar da paylaşmayı seven hisli bir çocuk. Anne ve babasıni çok kıskanır ama ❤️
Eylulcan BenDenizMustafakemalinannesi aaa benım oğlum gibi oğlak oğlak annesi buldumm😍😍birde benım oğlum hıc gülmüyor cok ciddi sizinkide öylemi
BenDenizMustafakemalinannesi Eylulcan yaa ne güzel 😍 ilk zamanlar çok ciddiydi bir yaşını geçtikten sonra güleç bir bebek oldu canım 😍
Yenianne98 Eylulcan şunu da ekliyim çok küser koyar kafasını yere bakmaz gönül alması da zor yahu ama akıllı zeka küpü büyüdükçe akıl bile verir o derece akıllı ne desem anlar ama soz dinlemez hayır dersem küser ağlar sinsice yapmaya çalışır ama izin vermedim diye dibine gider ağlar ellemek için deli olur bende geçerim içeri ağlayarak gelir kucağıma 😂
Aylina_M Kızlarımın ıkısı de oğlak 10 yaşında olan inat değil şükür uysal ince düşünceli naif bir cocuk diğeri ise daha 50 günlük bilemiyorum 😊💓
Zeytinimbenim Eylulcan ben de oğlağım korkmayın acımıyor 😂 şaka bir yana erkeklerde en beğendiğim burç kadınları da güçlü karakterli oluyor