Zeynebinannesi Bir gününüz nasıl geçiyor, hangi aktivitelerle vakit geçiriyorsunuz.? Bizimki cabuk sıkılıyor herşeyden..
Happybaby Zeynebinannesi tam kendi kendine oturamıyor sağa sola devriliyo oğlum 8 aylık bazen mama sandalyesinde bazen yerde bazen yürüteç 'te geciyo zaman tabi hepsinden çabuk sıkılır
cerenduran ben tek başına bakıyorum o yüzde ev işlerini yaparken onu da oyun matı ile yanıma alıyorum hangi odadaysam. üst üste dizilem küpleri var onlarla birlikte oyun kuruyoruz sonra kendi oynamaya devam ediyor, parmak kuklalar yaptım mama sandalyesine oturtuyorum kuklalarla çocuk şarkıları söylüyoruz,şeffaf dosyanın içine guaj boyalar ve kağıt koyuyoruz parmaklarıyla boyalarla oynarken resim de çizmiş oluyor,ince bulgur dolu tepsi içine oyuncaklar koyuyorum onları bulmaya çalışıyor, mamaa sandalyesine oyuncakları bantlıyoruz onları sökmeye çalışıyor gibi bu tarz oyunlar oynuyoruz resimli kitap okuyoruz bunlar geldi aklıma
Zeynebinannesi cerenduran bulgur ağzıma almaya calısmıyor mu ? Bizimki hep mızmız.. bazen TV ile durduruyor maalesef:(
cerenduran Zeynebinannesi etkinlik süresince beraber oluyoruz engel oluyorum aslında bu kumla oynanıyor ama elini ağzına götürme ihtimaline karşı bulgura uyarlamıştım :)
Talhaninannesi 7 ay 18 gunluguz Aşırı yaramazız 2 gündür Bana baya düştü yapışık ikiziz resmen odadan çıktığım an çıldırıyor 🤣 2 disimizin ucu çıkmış bana düşkünlüğü olmadan önce odasında Toplu Cadiri vardu genelde orda oynuyorduk oyuncaklar felan
Zeynebinannesi Talhaninannesi bizde diş yok, belirti cık.. gece bile huysuz.. esımın yatağını bile kaptı artık🤣