Asfnannesi Geceleri 1 kere kalkan bebek i aylık olduktan sonra ağlayarak sık sık uyanmaya başladı. Neden
Asaf2020 Balpamuk23 şuan ben kafayı yicem 14 aylık olacağız sürekli uyanıyor altı temiz karnı tok sürekli emmek istiyor 😔🤦🏻♀️😴
maviboncukruyasi Bizde 8 aylığız ve su an ayaktayız beşik sallıyorum deli gibi 1 saattir ayaktayım daha doğrusu yarım saatte bir 1 saat :( hiç umudum yok bu durum böyle 20 30 yaşına kadar gidecek gibi geliyor :( 🤦
Adasmomoulu maviboncukruyasi Biz de 8 aylığız, normalde 2-3 saat uyuyup uyanırdı gece emer yatardı. 3 gündür kucağımda uyumak istiyor
SemaNur-Muhammed Asfnannesi emzirdiğin için uykuya yine emerek dalmak istiyor benim bebe de öyle ama ben emzirmeden uyutsam bile yine ağlıyor aynı yani
Arifeeee Asfnannesi emerek uyuduğu için uyku döngülerinde emmeyi arıyor olabilir mi? Çünkü bebekler 25-30 dikmiş döngüleri. O arada bir mutlaka kıpırdanirlar ya da uyanırlar. Kendi uyumayı biliyorsa uyuyor tekrar bilmiyorsa uyuduğu gibi uyumayı arıyor
maviboncukruyasi Adasmomoulu aynı durumdayız sadece bizim nerdeyse 2 ay oldu bu durum böyle bugün sağlık ocağına kontrol e gittik uykusuzluk huzursuzluk demir eksikliğinden olabilir dedi tırnak kırılması da vardı tekrar demir ilacına başlamamızı önerdi yaşına kadar düzelmezse uyku durumu eğitim araştırma hastanelerinde uyku polikliniği oluyor görünebilirsiniz dedi