Mombaby123 Kızlar niyetim kesinlikle kıyaslamak değil bugün doktora gittik kilo olarak önde gittiğin o söyledi doğum kilosuna göre 3 aylık bebiş anneleri sizin bebeklerin boy kilosu ne kadar acaba ??
MervosP Mombaby123 3. Ayında 6900 du şuan 4 ay 28 günlük 8700 benim bebegime de kilo su önde gidiyor dediler ama anne sütü aldığı için sorun gormediler
Mombaby123 Hohomoromu evet şuan 4,5 aylık bebek.gbi doğum kilosuna göre dedi kızım 38 haftalık 2700 doğdu şuan 6 kg boy 59cm 3 saat de 1 ver dedi gece 4 saat 1 dede ama çocuk o kadar saat de durmuyo
Mombaby123 MervosP kız mi erkek mi canim ilk doğdu zaman zayıftı ona üzüldüm Smdi kilo yine aynı sekildeyim acaba bi sknti olur mu diye insanoğluyuz memnu olmuyoruz😊
MotherQueen Anne sütümü alıyor bebeğiniz? Kaç kilo doğdu şuan kaç kilo? Benimki 3 aylıkken 7500 kg idi 2800 doğdu erkek(anne sütü)
Mombaby123 3melekannesiii canım zayıf olsa bi dert kilosu fazla olsa ayrı ni dert ortası da olmuyo malesef
Yademveannesi Mombaby123 3 aylık 6 kilo 59 cm miş bebeğin Çok aşırı problem olacak kadar fazla değil bence
MervosP Mombaby123 erkek 3500 doğdu sarılık geçirdi 2. Gün 3100 lere düştü ilk ay 5 buçuk oldu 2 kilo almıştı
Hant Mombaby123 küçük bebekler daha çabuk topluyor kendini boşversenr gelişim çağında bebeğe diyet mi uygulayacaksın hayret ediyor insan boşver yedir bacım