89Kbr Ya şimdi ig’da okudum.. amcayla halanın ensest ilişkisi varmış ve bu bebe gördüğü için, amcanın öldürdüğü söyleniyor… doğru olabilir mi ya? Bilgisi olan ??? 😢
Buglemefsaamoms 89Kbr evet doğru sabah Müge anlı da izledim bende içim parçalandı Allah islah etsin pislikler
Hohomoromu 89Kbr amcası itiraf etti zaten öldürdugunu ama diğer hala inanmiyor işin içinde başkalarında olabileceğini düşünüyor amca ve hala öldürmüş deniyor ama öldüren Halanin fazla ilişkileri varmis kızın bir şeye şahid olup hslann kardesnde yardım.isteyip başkalarıyla birlikte öldürdüğünü dusunuyorlr
89Kbr Naciyedinc tamam ama ilişkileri yüzünden mi yani? 25 yaşındaki koca kazığın 14 yaşındaki çocukla ne işi olur ya? Bir de ensest yaaaa .. hööööfffffzzzz.
Annis-ogul 89Kbr allah belalarını versin yazik meleğim olan oldu allahim onun acısını bin kat yaşatsın onlara cehennemde yansinlar
Egelim 89Kbr Hala normal değil zaten, arsızın teki. Ondan ona kaçıp durmuş, bilmiyorum ya bazı olaylar çok can sıkıcı. Böyle bir dünyada nasıl çocuk yetiştireceğiz hiç bilmiyorum.
Buglemefsaamoms 89Kbr evet Müge anlı söyledi tam açıklayamasada herkes anladı yani valla bebeklere çocuklara bişe olmasın çok üzülüyorum o yapanların hepsine idam gelse keşke
Pirayee 89Kbr inanmıyorum ya allah belâlarını versin, kıskançlıktan olduğunu duydum bugün muge anlida,, bir melek uçup gitti caniler yüzünden nurlar icinde uyusun