Anne80 bslays1 benm kızım da sadece anne sütü alıyor 3 aylıkken 6 kilo idi doğum kilosu 3310 ben de doktor da gayet memnun
bslays1 Mlke301020 hiç bir zaman bu dertler geçmeyecek sanırım 😅😅 sağlıklı olsunlar en önemlisi o tabii ki ama acaba mı diye insan düşünmeden edemiyor maalesef 🙃
Mlke301020 bslays1 kaç kilo doğmuştu ona göre düşünün nette kilo boy oranları var bakarsınız kız olduğu için erkeğe göre biraz daha az oluyor kilo ve boyu ama en önemlisi anne babadan gelen gen 🤷🏼♀️☺️
Yesilcay bslays1 doğum kilosu nedir ve aylık kilo alımı önemli canm 🤷şimdi az da olabilir iyibde olabilri 🙄
Azat-1120 bslays1 doğum kilosuna göre değişir annesi. Bizim doktorumuz her ay düzenli olarak 800 ile 1 kilo alırsa benim için yeterli normal kabul ediyorum demişti.bazi bebekler 3 ay sonra kilo alımı yavaşlar bazı bebekler ise 6 ay sonrası yavaşlar bide
bslays1 3550 doğum kilosu. 1 kilo alıyordu diğer aylar bu at 700-800 gram almış. Sanırım normal içim rahatladı ☺️
elizitosunannesi Bugün bebegimin 3. Ayı kontrolde 500 gram almış, doktor iyi sedi ama benim de içime sinmiyor. Birde 1.5 aya yakındır emmek istemiyor. Uykuda emziriyorum o da yarım yarım işte.