ozge28 Mom55 6 9 ay alin derimm cunku bebis biraz iri heraldee bidee kışın genelde kalın kiyafetlerle giydirdigimiz icin daha rahat olur 🤗
Epifenomen-gkc Mom55 boy olarak büyük olsa da kat kat giydirildiği için 6 9 ay daha rahat oluyor kapanma açısından.
Rukiye-94 Mom55 6-9 almalısınız ben 2.ayından beri kullanıyorum öyle çokta içine düşme durumu vs olmuyor büyüyor zaten.
Mom55 ozge28 iri değil aslında hatta her gören büyümemiş gibi davranıyor çok küçük minik diyorlar anlamıyorm 2 aylık bebek ne kadar olur. İri deyince yaralı olduğum bir konuya değinmiş oldunuz da 🤣🤣🤣
Funda_05 Bende araştırıyordum ama vazgectim iki ay kış kalmadı tabi yaşadığınız yere göre değişir ama battaniye bebeği henüz Ekim gibi alıcam artık
Merve-miray Funda_05 Bende almadım. Kızım 9 aylık zaten bi yere çıktığımız yok çıkarsam da battaniyeye sarıyorum. Eylül ayında falan alırım bende 18 aylık oluyor 😊
Mom55 Aslında kararsızdım ama kat kat battaniyeye sarmaktan fenalık geldi bana da oğluma da🤣 çok kolaylık olur diye düşündüm ama desiğiniz gibi alırsam 6-9 mantıklı o zaman
Arasannesi Mom55 buyuk almakta fayda var zaten bellı olmuyor paça kısmo lastıklı bıraz birikmesi daha güzel duruyo.bebegım 6 aylıkken 12-18 aldım ıyıkı de oyle almısım bu kış rahat gıydı suan 11 aylık oldu küçük bedenını alsaydım küçük olurmus
doruk33 Mom55 bence uygun fiyatlı 3 6 alın zaten 6 9 seneye giyemez surda 1 ay bilemedin 2 ay kaldı boş yere büyük alıp çocuğu içinde kaybetmeyin😅
sarikusum Mom55 6 9 alin bizde oyle kullanıyoruz masallah bebisinize bu arada biz 4 ayligiz hemen hemen aynilar