Hayalayaz Oğlum yarım saate bir meme istiyo karnı doyuyo gazını çıkarıyor beşiğine koyunca ağlıyo sakinleştirmek için her yolu deniyoruz ama memenin kokusunu alınca susuyo ne yapmam gerekiyor kolik bebek bide normal mi
Halimeamine Hayalayaz kolikse normal canım 😢 bebek arabasinda gezdirmeye denedin mi evin içinde 😊 benim kızım kolik değildi ama kolik bebek gibi gazı oluyor du çok ağlaması olmadı ama uyumazdi gazdan sancidan bebek arabasında gezdirirdim hep öyle uyurdu bide sakinleştirici müzikler dualar falan iyi geliyor bazen
Bill Hayalayaz kac aylik canim. Eger cok kucukse normal bebekler memedeyken daha guvende hisseder kendini. Bide kolik demissin gazi oldugu icinde meme ister. Bi kac ay böyle yapışık ikiz gibi gezebilirsiniz. Doyduguna eminsen bide emzik ver istersen ben verdim cok rahat etmistim
Bebegimm1 Hayalayaz kolik bebekler yanls hatirlamiyorsam anne kokusu aldiginda rahatliyormus sakinlesiyormus beyaz gurultu denediniz mi oda işe yardigini duymustum
Hayalayaz Halimeamine en çok süpürge sesini seviyor onda uyuyo ama onuda her dakika açamam 2 yaşında kızım var sesten etkilenip oda uyanıyor
Bebegimm1 Hayalayaz o zman tek diyeceğim elinizden geldigince sakin kalın ☺ en kısa zaman da bu süreci atlatırsınız 🙏