Kbragzl Hanimlar 8 bucuk aylik olduk ama hala kabizlik problemi çekiyoruz bebeğine probiyotik damla kullanan var mi varsa hangisini kullaniyorsunz ?
Balkupum2505 Kbragzl bizdede ayni sorun var malesef yapiyo ama cok az ve sert. Probiyotik kullandik fayda etmedi doktorumuz en son constıbazz diye bisey verdi suyuna atiyoruz toz. Buda fayda etmedi gibi 🤔🤔🤔
Bebekcik2406 Kbragzl ben bebeğime dr tavsiyesi ile enterogis damla kullanmıştım probiyotik, günde 1 defa 6 damla
Vanilya Kbragzl nbl kullandık çok iyiydi 10 buçuk aylık yöntemler keşfettim kabızlığı biraz idare ediyoruz artık. Gün kurusu hurma haşlayıp ezip yoğurdun içine atıyorum iki günde bir.
Kbragzl Balkupum2505 evet ya afedersn oyle bi ikiniyo ki diyorum doldurdu tamam aciyorum hem sert hem de azıcık. Surekli ilac lavman falan da kullanmak istemiyorum. Yulafli kayisili mamalar yapıyorum kendim hic etki etmedi vallahi
Balkupum2505 Kbragzl aynen bende ayni durumdayim valla kayisi falan yapip veriyorm banamisin demiyo ek gidaya gecmeden önce cok güzeldi yani nerdeyse saati saarine her gün yapardi ek gidaya gectik böyle oldu cuma tekrar doktora göturcem bakalm
Kbragzl Balkupum2505 bakalim doktor ne diyecek boyle devam ederse ben de bi gidicem yazık üzülüyorum onu öyle görünce
Vanilya Kbragzl yoğurtla dene canım her gün ara öğün mutlaka yoğurt yediriyorum ben doğal probiyotik hem kemik güçlendirici doktor her gün yoğurt mutlaka dedi bize
Bernaaazynp Kbragzl hergün bir kase yoğurda ruşeym atıyorum uzun zamandır. ruşeym içinde probiyotik barındırıyor yoğurt zaten öyle ya da kefir . Şifa olsun canım
Defne7 Kbragzl bızdede aynı sıkıntı vardı benım yardımımla yapıyordu doktor maflor dıye bı damla verdı 10 gunde gosterıyo etkısını ama duzenlı ve saatınde kullanman gerekıyor
Bernaaazynp Kbragzl 8. Aydan sonra sanırım pişmeden de yedirebilirsin . Ben uzun zamandır böyle veriyorum canım.
Fatmaimarusta Kbragzl bizde biogaia kullanıyorduk ama bıraktık artık doğal yolla çözüm buldum çok şükür sabah kahvaltılarında mutlaka armut ve avokada yediriyorum ve yanında yarım çay bardağından az aşağısında kefir içiriyorum. Hergünde mutlaka yoğurt yediriyorum. Böylelikle kabızlığa iyi geliyor birde yemeklerine mutlaka bir çay kaşığı kadar hakiki zeytinyağı koyuyorum
Cihangirim Gaz damlası dışında nbl marka bebekler için prebiyotik kullandım oğlum bir haftalıktı başladığımda şuan 4 aylık şükür Bi gaz sıkıntısı çekmedik kabızlık durumu da ilk zamanlar çok küçük olduğu için bağırsak hareketleri anca yoluna girdi