Defne07 Bir aylık Bebeğim günde bir kere kakasını yapıyordu ama dünden bu yana yapmadı ve huzursuz. Sanırım kabız oldu. Günlük bir kere kakasını yapması normal mi? Küçük tuvaletini çok sık yapıyor günlük 5-6 kere değiştiriyorum altını ve ağır oluyor bezi. Ama kakası normal mi böyle olması bilmiyorum. Bu arada meme+ mama şeklinde besleniyoruz. Gazını çıkarıyor ama sanırım kakasını yapamadığı için huzursuz.
Ayaniz Defne07 mama yapabilir,bizde 1 aylıgız günde 3,4 kere kaka yapıyor.. ama doktorm önemli olan çişi demişdi,çişi hemen hemen her actıgında dolu olmalı dedi..
Rose21 Defne07 benimki erkek bebek ve gazlı. Biogaia ve nurse harvey damla kullanıyoruz yapamadığı zaman. Ve bizimki de günde 1 veya 2 kere çıkarıyor o da masajlarla damlalarla. Kati gıdaya geçince ne yapacağız bilemedim. Emziriyorum sadece ama çıkaramıyor.
Defne07 Evlatkokusu aptamil kullanıyordum ama dört gündür bebelac gold kullanmaya başladım. Aptamil çok gaz yaptığı için. Mama değiştirdiğim için mi oldu acaba?
Defne07 Evlatkokusu zeytin yağını ısıtıp elimle karnına masaj yapıyorum rahatlıyor susuyor ama kakasını yapmıyor. Ne yapsam bilemedim
Ayaniz Defne07 evet ben sma kullanıyorum sadece gece 1 kere veriyorum ..çişi varsa kakayı takılmayın günde 1 kere yapsada yeter birde kaka rengini kontrol edin suan altın sarısı gibi sarı olmalı..
Evlatkokusu Defne07 bize doktorumuz 1 çay kaşığı halis zeytinyağı verebilirsiniz, yada mamasına katabilirsiniz dedi. Ikındığında altını açın bacaklarını karnına dayayın rahat yapsın.
Defne07 Evlatkokusu dediklerinizi dün akşam yaptım. Siz her mama verişiniz de mi kattınız zeytinyağını? Ben bir kere kattım verdim
Defne07 Ayaniz evet yapınca altın sarısı gibi sarı oluyor. Dünden beri yapmaması ve huzursuz olması kafama takılıyor
Evlatkokusu Defne07 hergün 1 kere mamasına katabilirsiniz dedi kabız olduğunda. Yaparken altını açıp yardım ederseniz, ilk kakadan sonra gelen kaka yumuşak geliyor. Aptamilde bende yaşadım. Poposuna az zeytinyağıda sürerseniz daha rahat yapıyor
Duruduygu Defne07 masajdan sonra popo deligine zeytin yagı surun oda onunu acıyor pişikte önler ama kullandıgınız yag iyi olsun asit oranı tavan olanlar var piyasada doğal yada dopala yakın olursa daha iyi olur