Seymabaysan Arkadaşlar kg yatıştırmayı sevmem ama oğlum bu ara çok iştahsıx sizde durumlar ne kaç kg bebişler
Nicksiz Seymabaysan şuan 1.5 yaşında 1 yaşındayken 9.700 kg 74cm boyu kısa olduğu için kilolu duruyodu 😂😂 iştahı iyi ne bulsa yer ama kilo alımı yok
bambammom Seymabaysan Benim oğlum oldum olası iştahsız ama zorla oyunla falan yediriyorum hep. Kendi isteğiyle bişey yediği yok. En son 12500 kg du. Ama yemekten değil ırsi olarak iri bı çocuk.
Blackforrest Seymabaysan 1 yaşında 9 kiloydu 14 aylık hala 9kilo yemiyo zaten çıtır bi kız olacakmış 😆
Hamd_Olsun Seymabaysan oğlum birazdan 1 yaşını tamamlayacak yarın doğum günü nedense çok çok heyecanlıyım Perşembe günü doktora goturucem hem aşı hem kontrolleri var bu post bana da fikir vericek gibi ..
Seymabaysan Nicksiz bizimkide daha dr a gidemedik ama kendim tarttım 11 500 az gelıyo bana geçen aya göre
Elifim46 Seymabaysan benim kızda iştahsız gibi bi yiyor bı yemiyor sadece süt içiyor mama vermiyorum artık bıraktık en son 10 kiloydu hala aynı değişiklik olmuyor kilo almıyor diye üzülüyorum ya yese de almaz oldu artık nasılsa
Seymabaysan Kirpapatyasi ben emzirmiyorm ama değişiyor ya bi öğün yerse diğer öğün yemıyor bi ara çok mamaya düştü ne yapacağımı şaşrdım
Araseymen Seymabaysan 13.5 aylık 12 aylıkken 11.5 kiloydu.yemek saatleri yemeğini yiyor ara öğünde meyve veriyorum ben yediği için kilosuna çok takılmıyorum yediğini bilmek bana yetiyor bence sizde takılmayın bizde 1 yaşına girince 1 hafta falan iştah problemi yaşadık bende o aralar çok ustelemedim ne yerse artık dedim hatta yemek saatlerinin arasını baya uzattım şimdi normale döndük.sizinkide geçer her bebekte olan bisey iştah problemi 🌸
Kirpapatyasi Seymabaysan bazen yeteri kadar sağlıklı besleyemedigimi düşünüyorum yaa yemiyor ne yapsam yemiyor sonra kendimi suclu hissediyorum
Full Kizlar bir sey sormak istiyorum. Pazartesi gunu bir yas asilarini oldu oglum. 12 saat gectikten sonra huzursuzlanmaya basladi. Bu gece de atesi var gelip gidiyor. Calpol veriyorum yukseldiginde. Kac gun suruyor acaba bilgisi olan varmi
Hafsa25 Seymabaysan Cumartesi 1 yaşına girecek 9 kg yoktur bekli öyle iştahsız ki neler yapıyorum yemiyor çok zor😭