AslanEkrem merhaba diş patladıktan sonra hala huzursuzluklar ağrılar devam eder mi dişi patladı oğlumun büyüme aşamasında ama eli hala kulağında bilgilendirirseniz sevinirim
0101adana AslanEkrem kaç aylık benim kızımında patladı alttan iki diş göründü geceleri huysuz oluyoruz üç gecedir bende merak ediyorum
princessannesi AslanEkrem AslanEkrem 10 ay 8 günlük kizim ilk dişini patlattı alttan patlatmasına rağmen huysuz ve mızmız alt patlayan ilk dişin yanından da patlatmis meğerse tetagil veriyorum rahatlıyor biraz ama ne gece uykusu ne gündüz uykusu hicbisey kalmadı bu dişten ve maalesef ki diş patlattıktan sonra da huysuz oluyorlarmış
Ruyam_35 AslanEkrem birden fazla dis patlatıyor olabilir benim kızım 4 tane köpek dişini patlatıyor hayatım kaydı resmen gece gündüz devamlı ağlıyor
princessannesi AslanEkrem Tetagil veriyorum gunde 3 kere rahatlatıyor gece uykusu neredeyse hiç yok gözlerimi artık papiksle açmayi düşünüyorum
Ruyam_35 AslanEkrem bizde aynı durumdayız gece bir ağlayışı var insanın ödü kopuyor bir kac gün daha devam eder huysuzlukları sonra duzeliyorlar