Myslkya-16 Deniz92 25 ml çıktı en son 😓 sağdım mı çocuk da doymuyor gibi hissediyorum zaten hiç sağasım gelmiyor
Derdf Deniz92 komple sağım yapmadım kızım emdiği için ama bir kez sol göğsüm çok şişti bir kısmını boşaltmak istedim 70 cc çıktı hepsini sağsam ne kadar olurdu bilemedim
bambambebem Valla çok değişiyor benim, emzirdiğim memeden 15-20 en fazla diğerinden de duruma göre 50-100 arası çıkıyor. Sürekli sağmıyorum belki düzenli olsa artar🤷♀️
Kereminannesiii Deniz92 emzirince daha çok oluyor. Makina belli bir miktara kadar çekiyor ama bebekler emdikçe damla damla da olsa sürekli devam ediyor. Sık sık emzirmek sütü artırıyor
bambambebem Deniz92 2 ayı bugün doldurduk canım. Bir de içtiğim su inanılmaz etkiliyor bir de emme arası uzadıysa örneğin gexe 5 saat uyudu diyelim ardından 3 saat daha uyuduysa kalktıgımda baya dolu oluyor göğüsler. Promalt içeceği içtiğim günün ertesi gün de çok oluyor sütmutlaka sağmam gerekiyor ağrı yapıyor yoksa. Ama suyu az içeyim hemen azalıyor yani benim gözlemim bu yönde🤷♀️ Bazen de ne kadR uğraşsam da az geliyor sanki belki başka sebebi vardır bilemiyorum
pilavustutavuk Sağıma alışık olmayan memeden süt cok cikmazmis, birde sağılan sut ile bebeğin içtiği süt oranı cok farkli olurmuş. Emzirme danışmanı söylemişti. Birde sağım makinesi cok iyi olması gerekiyor
Deniz92 pilavustutavuk sağılan süt ile bebeğin içtiği nasıl farklı oluyor acaba bunu açıklayabilir msiniz