Birkullanici Çok kıymetli hocamız evinde ölü bulunmuş çok üzüldüm türkiye adına büyük bir kayıp bu .çokda şaşkınım yarın ne olacağımız gerçekten belirsiz. Huzurla uyusun çok naif çok güzel bi insandı☹️
nikimikedi7 Birkullanici Ergenlik döneminden beri birçok konuda ışık olmuştur bana. Doğan Cüceloğlu ve Üstün Dökmen kitaplarıyla büyüdüm, evrildim. Bu akşam da canlı yayın vardı yine sevdiğim bir doktor ile. Duyunca inanamadım.
mariecurie20 Birkullanici çok üZgünüm. Bir şey yapmak istemediğimde canım sıkkın olduğunda kendime hep elinden gelenin en iyisini yap ve coşkulu ol diyorum. Doğan Cüceloğlundan öğrendim. Daha bir çok şey öğretti bana. Nur içinde yatsın.
Mom0363 Allah rahmet eylesin. Ebeveynlik serüvenimde, yazdıkları ve anlattıkları ile, yol göstericim oldu. Mekanı cennet olsun…
zeynepzeze Cidden şok öldüm görünce, birde canlı yayın açacaktı akşam. İşte bir anlığız ama farkında değiliz. ALLAH rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun 😢
F-Betul Birkullanici Çok şaşırdım, çok üzüldüm 😔 Nasıl iyi, nasıl merhametli, nasıl kibar bir insandı. Gidene rahmet, kalanlara sabır olsun.💐
Katarsis Birkullanici kesinlikle😒🙏 duyar duymaz açacaktim post vazgeçmiştim teşekkür ederim size açtığınız için Allah rahmet eylesin gülen yüzüyle hatırlayacağım tam da yeni kitabını almaya niyetlenmstim geçen gün unutuyordum sparıs vermeyi