Adar23 Kizlar merhaba. direkt konuya girecegim hamile olma sansim var midir? emziriyorum 6 bucuk aylik bebegim var, sadece bir kez gecen hafta korunmasiz iliski olmustu cuma adet olmam lazimdi ama hala olmadim asiri mutsuzum test alsam cikar mi acaba :(((
TutuKelesh Adar23 ne bilelim, bacım yaa. Ay valla bi bitmedi bu hamilemiyim postları. Adetin ne zaman,kaç gün geciktin, biz nerden bilelim. He hamilesin desem inanacakmısın? Cidden ne duymak istiyorsunuz?
ozge28 Adar23 eczanelerde erken gebelik testii oluyor ondan bi yapin isterseniz ama garanti olmak icin bi kan tahlili verin derim🤗
ozge28 TutuKelesh bu sekilde bi üsluptaa bulunmanızz gercekten cok yalnıs burası bir soru platformu ise herkes herseyi sorma hakkina sahipp lutfen biraz saygı gosterin
Adar23 TutuKelesh peki sana kim zorla yorum yap diyor? Istemiyorsan cevap vermezsin. Ayrica sana sorup acmaliydim postu cok ozur dilerimmmmm
Adar23 Prensoglum evet malesef yani ne olursa0 Allah tan ama cok kucuk bebegim ona yetemezsem diye korkuyorumm🙄🙄
Yasmin26 Adar23 idrar testi icin adet gecikmesi olması lazım ama kan testi 2 haftalıkken belli olur adetin gectiyse idrarla test yapabilirsin