Baloglum93 Bebeğim 1 yaş 5 günlük oldu inek sütüne ve bala başlamalı mıyım nasıl vermeliyim tecrübeli anneler??
civcivoz Baloglum93 günde bir su bardagından fazla süt vermemelisiniz doktorlar öyle diyor. İnek sütü cok da bilindigi gibi faydalı degilmiş kansızlık yapıyormus
zeytinbacilar Baloglum93 verebilirsin bir şey olmaz bende 1 yaşına girer girmez vermeye başlamıştım çok faydalı evet ve herşeyde olduğu gibi fazlası zararlı elbette ilk zamanlar bir çay bardağı vermeye çalış yada daha az zamanla arttırırsın günde en fazla 2 su bardağı içebilir yaşa göre değişiyormu bilmiyorum fazlası kansızlık yapıyor
Sevimli2 Benim oğlum 19 aylık ben hersabah 1 çaybardağı süte 1 çay kaşığı koyuyorum severek içiyor alerjisi yoksa verebilirsin
Baloglum93 civcivoz evet bende çok verme taraftarı değilim ana vermezsem bebeğimde vitamin eksikliği olur mu diye tereddüte kaldım
civcivoz Baloglum93 inek sütü yerine kefir ya da yogurt öneriyorlar onları verebilirsiniz daha faydalıymıs
Seraysarp Canım benim oğlum 23 aylık ben süt bal veriyorum ama süt ve suyu yarı yarıya koyuyorum 100 ml veriyorsam 50 su 50 süt bu şekilde
Berrinsoyagazi14 Süt küçükken bende baya kansızlık ve gaz yaparmış hatta 4-5 yaşlarında da hatırlarım kendimi wc sıkıntım o yaşta Bile süt içince çok olurdu o yüzden oğlum 13 ayı bitmek üzere süt pekmez ve bal vermeyi bir süre daha düşünmüyorum