Humi Morfrenk rota asisi asilarin icinde en alerjiiyi tetikleyenidir. Bilmeden bilgilendirmeyin. Hatta bebeginizin biselere alerjisi oldugunu dusunuyorsaniz doktorunuzu uyarin asi ertelensin diyorlar.
cemrebusra2710 Minnossareannesi ben doktoruma sordum bugün 3 ay 20 günlüğüz vakit geçmiş artık yaptıramazsın dedi bana
Sonsuzmutluluk Sekerportacali Rotarix ve Rotateg adlı iki aşı aşı var Rotarix 2 doz uygulanıyo. Rotateg 3 dozmuş. 200 TL tek dozu birer ay arayla yapılıyormuş bizimde Rotateg yapıldı
Sevilay80 Sonsuzmutluluk aynı sorun bızdede oldu canım bebegım ın hıc sorunu yoktu ası olduk 3 gun sonra mukus basladı diyet yaptım gecmedı alerji degıl dır denildi sadcee mukus da alerji belirtisi degılmıs zaten 2 ay oldu ası yapılalı daha yeni yenı azaldı bosa diyet yapma derim bebegını vıtamınlerden eksik koyma sut yogurt yuumurtadan VS.
Sonsuzmutluluk Sevilay80 bizim 1.5 aylıkken başladı mukusu doğduğundan beri gazlıydı kızım zaten.2 aylıkken doktoruna kakası mukuslu dedim oda direkt alerji dedi diyet dedi.bir aydır diyetteyim geçmeyincw yumurta ve kuruyemişide ekledim ama hala mukuslu. Kızım doğumdan itibaren götürdüğüm doktoru diyete devam diyor. Farklı bir doktora götürdüm hafta sonu oda mukus diyetle geçmediyse demek ki alerjik değil dedi diyeti bırak dedi ama cesaret edip diyeti açamadım daha
Sevilay80 Sonsuzmutluluk kaka tahlili yaptırdın mı canım evet sadece mukus alerjı degıl bazen enf nedeni de amip parazit sebebıfe olabiliyor canım Bı ay 7 gecmıs diyet demekkı alerjı degıl bırak bence diyet ı
Sonsuzmutluluk Sevilay80 yok yaptırmadım doktora söyledim ama gerek görmedi ama 1.5 aydır her kakası mukuslu hiç normal almadım. Bi bırakıp deniyeyim bakalım ne olacak inşallah yoktur alerjisi
Sonsuzmutluluk Sevilay80 inşallah yoktur diyet yapmak çok zor Rabbim yapmak zorunda kalanlara yardım etsin sütleri hiç azalamsın çoğalsın inşallah 🤲
Arasinannesiiiii Minasu tipi her aşı gibi sadece ucunda iğne yok şırınga ile ağzına 2-3 seferde sıktı doktorumuz yan etki yaşamadık. Keşke her aşı böyle kolay olsa önümüzdeki ay menenjit, karma, zatürre var bakalım nasıl olacak.